reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dodam jeszcze ze sie poryczalam jak otworzyłam forum i zobaczyłam kalendarz TERMIN PORODU od góry na sam dół ja to jestem z tych co płaczą na świątecznej reklamie coca-coli wiec wyobraźcie sobie co ze mna zrobił wasz kalendarz... mogłabym podłogę w całym domu umyć łzami :-) gratuluje tym którym sie udało z całego serca i przepraszam ze was opuściłam ale musiałam przestać myslec o dziecku przez jakis czas bo bym zwariowała...

reklama
Cześć Misie-Pysie,
mam nadzieję, że koniec roku zakończymy w pięknym stylu samymi pozytywnymi betami.
Wybaczcie, ale mam bardzo mało czasu na dokładne śledzenie forum, jeśli kogoś trzeba dopisać do kalendarza, to proszę oznaczyć mnie, bo inaczej się nie ogarnę a nie chcę żadnej z Was zawieść.

@redferrari Kochana, pięknych widoków na maluszka. :D

Miłego dnia Dziewczyny. :*
U nas wszystko ok, kupiłam Alusi już pierwszą lalę :) , niunia waży już 1600g i znów waga normalna - ja już nie kumam tych pomiarów... ułożona główką do dołu... dobrze jakby już tak została...

Dodam jeszcze ze sie poryczalam jak otworzyłam forum i zobaczyłam kalendarz TERMIN PORODU od góry na sam dół ja to jestem z tych co płaczą na świątecznej reklamie coca-coli wiec wyobraźcie sobie co ze mna zrobił wasz kalendarz... mogłabym podłogę w całym domu umyć łzami :-) gratuluje tym którym sie udało z całego serca i przepraszam ze was opuściłam ale musiałam przestać myslec o dziecku przez jakis czas bo bym zwariowała...

Witaj,
Jestem tutaj dość nowa i Cię nie pamietam. Myśmy się zbierali do invitro długo licząc na to, ze jakoś się uda..... A w końcu jak przekroczyliśmy granice wiekowa obudziliśmy się i zaczęliśmy działać i sobie tutaj pisze z pięknymi i mądrymi kobietami. ;)) nam minęło 5 lat zanim do laboratorium weszliśmy.
Powodzenia i abyście jak najszybciej zaciążyli i dopisali się do kalendarza. [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

My tez juz wiekowi ja 30+ a maz prawie 40 mamy juz nastoletnia corke wiec jak nie zostanę mama znowu to kiedys babcia napewno :-) ale bardzo bym chciała o rodzeństwo dla niej, oboje z mężem pochodzimy z dużych rodzin i sami zawsze myśleliśmy ze bedziemy miec 5 dzieci a tu takie problemy :-) dobrze ze ta corka niespodzianka trafiła mi sie na studiach, gdyby człowiek wiedział ze z wiekiem mogą wyjsc jakies komplikacje to by odrazu 5 robił a tu chciał tak zeby wszystko po kolei było studia, praca, dom a potem dzieci, psy i koty.

My tez juz wiekowi ja 30+ a maz prawie 40 mamy juz nastoletnia corke wiec jak nie zostanę mama znowu to kiedys babcia napewno :-) ale bardzo bym chciała o rodzeństwo dla niej, oboje z mężem pochodzimy z dużych rodzin i sami zawsze myśleliśmy ze bedziemy miec 5 dzieci a tu takie problemy :-) dobrze ze ta corka niespodzianka trafiła mi sie na studiach, gdyby człowiek wiedział ze z wiekiem mogą wyjsc jakies komplikacje to by odrazu 5 robił a tu chciał tak zeby wszystko po kolei było studia, praca, dom a potem dzieci, psy i koty.
Jak już macie jedno dziecko to zawsze jest duży plus. W podobnej sytuacji i wieku podeszłym czyli 39 lat in vitro udało się za pierwszym razem:) Do dzieła i powodzenia.

reklama
Do góry