Ja miałam, dopiero w następnym cyklu co kolwiek mi powiedzieli, ze można robić.Dziewczyny któras z Was miala histeroskopie przed transferem? Jak szybko po niej był transfer? Czy coś Wam pomogła?
reklama
Margit2018
Fanka BB :)
Tak, w cylku po histeroskopii zaszłam w ciążę naturalnąDziewczyny któras z Was miala histeroskopie przed transferem? Jak szybko po niej był transfer? Czy coś Wam pomogła?
redferrari
pierwszyTak naprawdę analizować te okresowe bóle to jak wróżyć z fusów No ale co zrobić, człowiek tak bardzo chce to się stresuje. Który to był Twój transfer ten udany?
Kochana już oddałam@Beata 4 a jaki to lek? Crinone?
W kolejnym cylku u mnie byłDziewczyny któras z Was miala histeroskopie przed transferem? Jak szybko po niej był transfer? Czy coś Wam pomogła?
Blondasek85
pierwszy
Gratuluję, to duże szczęście jak udaje się za pierwszym
mariakowalska89
Zaangażowana w BB
Dziewczyny któras z Was miala histeroskopie przed transferem? Jak szybko po niej był transfer? Czy coś Wam pomogła?
Ja miałam histeroskopie w październiku , bo lekarz zobaczył ogniska na endometrium i chciał sprawdzić je dokładnie. Okazało się, że miałam lekki stan zapalny endometrium. Dostałam antybiotyk doxycykline i podczas badania usg nic więcej później nie mówił.
Jutro mam transfer
mariakowalska89
Zaangażowana w BB
Kobietki Kochane. Możecie mi powiedzieć co jeść a czego unikać po transferze ? Może niech się wypowiedza osoby, które coś dzialaly w tym temacie i transfer zakończył się sukcesem.
Jutro mam transfer i już się stresujące tym ...
motylek24
Jak ma się udać to nic nie zaszkodzi. Ja w dzień transferu odpoczywałam, potem żyłam normalnie. Udało się, dziś 19 tc.Kobietki Kochane. Możecie mi powiedzieć co jeść a czego unikać po transferze ? Może niech się wypowiedza osoby, które coś dzialaly w tym temacie i transfer zakończył się sukcesem.
reklama
Biedroneczka83
Kobietki Kochane. Możecie mi powiedzieć co jeść a czego unikać po transferze ? Może niech się wypowiedza osoby, które coś dzialaly w tym temacie i transfer zakończył się sukcesem.
Powiem Ci szczerze przez pierwszy transfer jadłam normalnie ale zdrowo (poronienie) nie jadłam słodyczy, przy drugim dużo białka, zero cukru ananasy i inne pierdoklety których piszą w necie (biochemia) za trzecim jadłam jak zawsze uwzględniając wieśmaki i jestem w ciąży, która dobrze rokuje. PocYtaj sobie wcześniej moje posty - ja uważam ze z transferem trzeba trafić w dzień. I tyle....
trzymam mocnoooooi kciuki za jutro!!!!!
Podziel się: