Śliwka12345
Fanka BB :)
Dziewczyny u nas porażka. Beta praktycznie nie przyrasta. Krótka radość z ciąży się skończyła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tulęDziewczyny u nas porażka. Beta praktycznie nie przyrasta. Krótka radość z ciąży się skończyła
Przykro mi bardzoDziewczyny u nas porażka. Beta praktycznie nie przyrasta. Krótka radość z ciąży się skończyła
Bardzo mi przykroDziewczyny u nas porażka. Beta praktycznie nie przyrasta. Krótka radość z ciąży się skończyła
Przykro mi bardzo, przechodziłam to przed chwilą... Macie mrozaki?Dziewczyny u nas porażka. Beta praktycznie nie przyrasta. Krótka radość z ciąży się skończyła
@cozza jak dobrze wyczytałam to leczysz się w Bocianie.Biedroneczka 10 dpt 97.5, 12 dpt 249.8, 14 dpt 552.9. Mowil że dobrze przyrasta... Biochemiczna zastanawiałam się czy nie za szybko mam dostawiać leki? Piszecie że neoparin do końca ciąży czasami trzeba... I tak się troszkę wystraszyłam
Oh nie tak mi przykroDziewczyny u nas porażka. Beta praktycznie nie przyrasta. Krótka radość z ciąży się skończyła
Bardzo mi przykro :*Dziewczyny u nas porażka. Beta praktycznie nie przyrasta. Krótka radość z ciąży się skończyła
Kurczaczku Ty nasz !!!Oh nie tak mi przykro
Przykro mi bardzo, przechodziłam to przed chwilą... Macie mrozaki?