Mi diabetolog mówił, że tylko krzywa insulinowo-glukozowa pokazuje IO. To jest powiązane.
Warto powtórzyć betę. Jest malutka, ale coś się jednak zadziało. Nie składałabym broni jeszcze.
No brak słów na tych lekarzy. Powinni być szczególnie uwrażliwieni w takich sytuacjach, a niektórzy z nich zachowują się jak zwykłe chamy i prostaki. Przykro mi, że musiałaś jeszcze mieć dodatkowy stres. I tak, to nie jest łatwa sytuacja
Mocne kciuki!
Jejku Akatambo przykro mi
Ale przecież taka ładna beta ostatnio była. Koniecznie musisz to jeszcze sprawdzić.
@Kurcia ja ostatnio nic nie pisałam, ale śledziłam forum. Aż się popłakałam. Nie mogę się pogodzić z tym wszystkim. My tu wszystkie tak pragniemy dzieci, a inni ich nie chcą i mają. Tak daleko już zaszłaś... Czekam na kolejne wieści. Oby ten cud ukazał się na kolejnym USG.
@Biedroneczka83 ale dałaś czadu. Wielkie gratulacje i kciuki za pomyślny ciąg dalszy.
A ja dziewczyny znowu podłamana. Na czwartkowej wizycie, gin nie pozostawił mi złudzeń. Nie będzie mnie więcej stymulował. Pokazał zdjęcia moich komórek i stwierdził, że czegoś takiego jeszcze nie widzieli w klinice
. Zdjęcia zostały do nauki dla młodych embriologów, żeby pokazać jak wyglądają bardzo złe morfologicznie komórki. Podejrzewa u mnie jakiś defekt z dzieciństwa lub genetykę...