Kochana też przez to przechodziłam. 19 dpt i później 22dpt zaczęłam mocno krwawic. Nie mialam nadziei, że coś z tego jeszcze będzie. A stuknal mi 33 tydz. Więc nie poddawaj się, leć na usg i zwiększ progesteron. Trzymam mocno kciuki.Dziękuję wam wszystkim za rady, ja już jakoś pogodziłam się, że to koniec, ale może rzeczywiście podjadę na USG, tylko chyba nie na Izbe Przyjęć, bo to mnie przeraża, może gdzieś prywatnie.
reklama
Pójdźka
Fanka BB :)
Również gratuluję Dużo zdroweczka dla Was@Biedroneczka83 no super niespodzianka, oby więcej takich
Pójdźka
PowodzeniaDzwonili z kliniki. Jadę po naszego bąbelka o 11 transfer
Dziękuję. Z KD ciężki temat. Nie mogę sobie tego w głowie poukładać. Dodatkowo, ww Polsc jest z tym problem ostatnio. Trzeba by było chyba jeździć do Czech.@Dgd współczuję Kochana bo wiem jak to jest usłyszeć że Twoje komórki się nie nadają. Mocno tulę a rozważacie kd?
@Mamma!Mia! Gratulacje pięknych bliźniaków
@Dgd i co dalej? Dasz się przekonać na kd? Jednak życie tu na forum pokazuje, że niskie bety to niestety niskie szansę na zdrowa ciąże. Jedynie @motylek24 dała radę.
O matko, ale historia! Trudno mi uwierzyć, ze w moim przypadku też tak będzie, bo krwawienie było obfite, ale jak widać życie jest nieprzewidywalne... Będę się tego trzymać, czekajac na wyniki bety, w zależności co wyjdzie zrobią USG.Kochana też przez to przechodziłam. 19 dpt i później 22dpt zaczęłam mocno krwawic. Nie mialam nadziei, że coś z tego jeszcze będzie. A stuknal mi 33 tydz. Więc nie poddawaj się, leć na usg i zwiększ progesteron. Trzymam mocno kciuki.
Pójdźka
Przykro mi...Mi diabetolog mówił, że tylko krzywa insulinowo-glukozowa pokazuje IO. To jest powiązane.
Warto powtórzyć betę. Jest malutka, ale coś się jednak zadziało. Nie składałabym broni jeszcze.
No brak słów na tych lekarzy. Powinni być szczególnie uwrażliwieni w takich sytuacjach, a niektórzy z nich zachowują się jak zwykłe chamy i prostaki. Przykro mi, że musiałaś jeszcze mieć dodatkowy stres. I tak, to nie jest łatwa sytuacja
Mocne kciuki!
Jejku Akatambo przykro mi Ale przecież taka ładna beta ostatnio była. Koniecznie musisz to jeszcze sprawdzić.
@Kurcia ja ostatnio nic nie pisałam, ale śledziłam forum. Aż się popłakałam. Nie mogę się pogodzić z tym wszystkim. My tu wszystkie tak pragniemy dzieci, a inni ich nie chcą i mają. Tak daleko już zaszłaś... Czekam na kolejne wieści. Oby ten cud ukazał się na kolejnym USG.
@Biedroneczka83 ale dałaś czadu. Wielkie gratulacje i kciuki za pomyślny ciąg dalszy.
A ja dziewczyny znowu podłamana. Na czwartkowej wizycie, gin nie pozostawił mi złudzeń. Nie będzie mnie więcej stymulował. Pokazał zdjęcia moich komórek i stwierdził, że czegoś takiego jeszcze nie widzieli w klinice. Zdjęcia zostały do nauki dla młodych embriologów, żeby pokazać jak wyglądają bardzo złe morfologicznie komórki. Podejrzewa u mnie jakiś defekt z dzieciństwa lub genetykę...
Nawet nie wiem, co napisać... Taką wiadomość ścina z nóg. Ale są jeszcze inne opcje, wiem, że kd to dla ciebie ciężki temat, ale może na tę chwilę, ze swojego doświadczenia wiem, że życie wiele naszych postaw weryfikuje. Daj sobie czas na wymyślenie planu B.Mi diabetolog mówił, że tylko krzywa insulinowo-glukozowa pokazuje IO. To jest powiązane.
Warto powtórzyć betę. Jest malutka, ale coś się jednak zadziało. Nie składałabym broni jeszcze.
No brak słów na tych lekarzy. Powinni być szczególnie uwrażliwieni w takich sytuacjach, a niektórzy z nich zachowują się jak zwykłe chamy i prostaki. Przykro mi, że musiałaś jeszcze mieć dodatkowy stres. I tak, to nie jest łatwa sytuacja
Mocne kciuki!
Jejku Akatambo przykro mi Ale przecież taka ładna beta ostatnio była. Koniecznie musisz to jeszcze sprawdzić.
@Kurcia ja ostatnio nic nie pisałam, ale śledziłam forum. Aż się popłakałam. Nie mogę się pogodzić z tym wszystkim. My tu wszystkie tak pragniemy dzieci, a inni ich nie chcą i mają. Tak daleko już zaszłaś... Czekam na kolejne wieści. Oby ten cud ukazał się na kolejnym USG.
@Biedroneczka83 ale dałaś czadu. Wielkie gratulacje i kciuki za pomyślny ciąg dalszy.
A ja dziewczyny znowu podłamana. Na czwartkowej wizycie, gin nie pozostawił mi złudzeń. Nie będzie mnie więcej stymulował. Pokazał zdjęcia moich komórek i stwierdził, że czegoś takiego jeszcze nie widzieli w klinice. Zdjęcia zostały do nauki dla młodych embriologów, żeby pokazać jak wyglądają bardzo złe morfologicznie komórki. Podejrzewa u mnie jakiś defekt z dzieciństwa lub genetykę...
Sol
Ja też miałam takie krwawienie, że myślalam że mi się okrez zaczął a jednak nie, jesteś pewna kochana?Cześć, kochane, za mną trudna noc, dostałam krwawienia, które przerodziło się w okres, także nasze marzenie się skończyło...
Mimo wszystko cieszę się, że w ogóle coś się zadziało. Do tej pory nigdy nie miałam pozytywnej bety. Nie jest łatwo, ale będziemy walczyć dalej. Nie poddajemy się!
Cały czas krwawisz? Jeśli tak to mi przykro bardzo a jeśli nie to są jeszcze nadzieje.
reklama
redferrari
Bardzo mi przykro - teraz wiele przemyśleń przed Tobą... tym bardziej, że wiem, że biorstwo dla Ciebie na dziś dzień jest bardzo trudne... życzę Ci chwili spokoju i odpoczynku od sytuacji... to chyba jest taka chwila, kiedy trzeba się dać porwać życiu i zdystansować...Mi diabetolog mówił, że tylko krzywa insulinowo-glukozowa pokazuje IO. To jest powiązane.
Mocne kciuki!
Podziel się: