Cześć dziewczyny,
Wczorajszy dzień jakoś przeżyłam, choc były momenty trudne psychicznie. Wieczorem miałam załamke. Wszystko zaczęłam widzieć w czarnych kolorach.i to całe moje życie do d... Widziałam już siebie na bloku. Na szczęście zrobili mi usg i lekarz nie widział powodu, by mnie zatrzymać na noc i mówił, że nie ma potrzeby interwencji chirurgicznej. Jednakże wbił mi w samo serce sztylet. Nadal nie mogę się otrząsnąć. Nie wiem, nie widział mojej dokumentacji? Pyta mi się, czy rozmawiałam z prowadząca lekarka o antykoncepcji.... Ja mu na to, że mamy mrozaczka i wracamy po niego na początku przyszlego roku.... A ten nadal swoje ciągnie... zabezpiecza się pani....? Miałam zacisniete gardło i już mu nic nie odpowiedziałam.... Choć pewnie powinnam... Dupek, myślał że przyszłam usunąć zdrowa ciążę
Dziś mam jeszcze wziąć te tabletki ale już w domu i za 3 tygodnie do kontroli na usg. Chyba też zrobię betę jak przestanę krwawic.
Biedroneczko gratuluję.
Gratuluję też bliźniaczej ciąży dziewczynie, która miała podany jeden zarodek a tu niespodzianka i są dwa bobadki.
Przepraszam nie pamiętam nicka.
Miłej soboty dziewczyny!