reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny pytanie za 100 punktów. Te, które biorą metformax, a propo badań krzywej cukrowej. Czy jak robicie badania to odstawiacie go jakoś wcześniej, czy poprostu bierzecie. Bo moja doktor nie wie jak to ugryźć. Rozkłada ręce. Teraz bądź madry:crazy:

reklama
Dziewczyny pytanie za 100 punktów. Te, które biorą metformax, a propo badań krzywej cukrowej. Czy jak robicie badania to odstawiacie go jakoś wcześniej, czy poprostu bierzecie. Bo moja doktor nie wie jak to ugryźć. Rozkłada ręce. Teraz bądź madry:crazy:
Kochana robić można biorąc leki ja właśnie tak robiłam

Kochana robić można biorąc leki ja właśnie tak robiłam
Bo ona nie wie co ze mną zrobić, badania mam jak najszybciej zrobić, ale nie wie jak to zrobić. Dobrze wiedzieć. Pewnie trochę niższe normy będą co? Czy wyniki wychodzą wiarygodne? Dziękuje w idole za odpowieDz. :)

To nie jest chyba o przedłużonym działaniu? więc chyba w ciągu 12 h nie ma po nim śladu w organizmie tak mi się wydaje - więc bym nie wzieła wieczorem i rano przed badaniem

reklama
Do góry