Dziewczyny pytanie za 100 punktów. Te, które biorą metformax, a propo badań krzywej cukrowej. Czy jak robicie badania to odstawiacie go jakoś wcześniej, czy poprostu bierzecie. Bo moja doktor nie wie jak to ugryźć. Rozkłada ręce. Teraz bądź madry
reklama
Kochana robić można biorąc leki ja właśnie tak robiłamDziewczyny pytanie za 100 punktów. Te, które biorą metformax, a propo badań krzywej cukrowej. Czy jak robicie badania to odstawiacie go jakoś wcześniej, czy poprostu bierzecie. Bo moja doktor nie wie jak to ugryźć. Rozkłada ręce. Teraz bądź madry
annemarie
Fanka BB :)
A cena to...? Wlasnie szukam dla kogos z Krakowa zeby nie jedzic do Katowic. Ale dzieki za pomyslNie w Krakowie, ale w Gyncentrum podaja w katowicach ale to godzinka, trzebaby zapytac czy nie bedac pacjentem podadza, ale to wiadomo po cenie kliniki.
annemarie
Progesteron zmierz , moze byc od tego. Trzymam zacisnieteKochane moje siedzę jak na szpilkach pod gabinetem lekarskim bo dostałam brązowych plamień oby moim fasolkom nic nie było trzymajcie kciukasy proszę ❤❤❤
Bo ona nie wie co ze mną zrobić, badania mam jak najszybciej zrobić, ale nie wie jak to zrobić. Dobrze wiedzieć. Pewnie trochę niższe normy będą co? Czy wyniki wychodzą wiarygodne? Dziękuje w idole za odpowieDz.Kochana robić można biorąc leki ja właśnie tak robiłam
Sol
Będzie dobrze [emoji110][emoji110][emoji110]Kochana robić można biorąc leki ja właśnie tak robiłam
redferrari
To nie jest chyba o przedłużonym działaniu? więc chyba w ciągu 12 h nie ma po nim śladu w organizmie tak mi się wydaje - więc bym nie wzieła wieczorem i rano przed badaniemDziewczyny pytanie za 100 punktów. Te, które biorą metformax, a propo badań krzywej cukrowej. Czy jak robicie badania to odstawiacie go jakoś wcześniej, czy poprostu bierzecie. Bo moja doktor nie wie jak to ugryźć. Rozkłada ręce. Teraz bądź madry
Mieciu85
A cena to...? Wlasnie szukam dla kogos z Krakowa zeby nie jedzic do Katowic. Ale dzieki za pomysl
Cos okolo 300-350zl.
reklama
redferrari
trzymam kciukasy, żeby było dobrze!Kochane moje siedzę jak na szpilkach pod gabinetem lekarskim bo dostałam brązowych plamień oby moim fasolkom nic nie było trzymajcie kciukasy proszę ❤❤❤
Podziel się: