reklama
Śliwka12345
Fanka BB :)
Test ciążowy z moczu 9dpt negatywny czułość testu 25
Może to jeszcze za szybko. A betę robas?
Dziewczyny, złapał mnie ból pleców. Ból jak przy korzonkach, byłam u lekarza. Powoedziala mi , ze mogę przykleić plaster rozgrzewający z węglem aktywowanym. Kupiłam pyralgina termo hot. Można nie można bo już sama zgłupiałam? Pomocy?
Nie, w piątek mam ale się nie łudzeMoże to jeszcze za szybko. A betę robas?
lafantynka
Ja w novum miałam najszybciej wyniki.Dziewczyny, mam pytanie o lab w Wawie, gdzie wyniki są w ciągu kilku godzin. Polecicie coś?
Śliwka12345
Nie, w piątek mam ale się nie łudze
Ja jestem 6dpt i też mi sikacz wyszedł negatywny ale mam nadzieję cały czas ze jutro beta wyjdzie pozytywną
A miałaś blastki ? Ja 3dnioweJa jestem 6dpt i też mi sikacz wyszedł negatywny ale mam nadzieję cały czas ze jutro beta wyjdzie pozytywną
redferrari
sikańce są oszukańce!Test ciążowy z moczu 9dpt negatywny czułość testu 25
Dzięki właśnie mnie jeszcze martwi to że P nie zalecił azatiopiryny, ale pewnie będę się z Nim kontaktować w tej sprawie przed leczeniemU mnie wyszły rozjechane wyniki w teście IMK (subpopulacja limfocytow), lekko podwyższone NK, mutacja PAI i Mthfr (obie heterozygotyczne, czyli nie tak źle). Ja przez pierwsze 14 dni brałam encorton 5mg, ranigast max, equoral, azathiopiryne a w następnym cyklu z crio od 10 dc miałam encorton 10mg oraz heparyne 0.4.
Trzymam za ciebie kciuki, wiele dziewczynom się udaje po tym leczeniu
reklama
redferrari
Skład wskazuje, że można = tylko na noc nie można - mój mąż raz tak zrobił i spać nie mógł musiał zdjąć...Dziewczyny, złapał mnie ból pleców. Ból jak przy korzonkach, byłam u lekarza. Powoedziala mi , ze mogę przykleić plaster rozgrzewający z węglem aktywowanym. Kupiłam pyralgina termo hot. Można nie można bo już sama zgłupiałam? Pomocy?
Podziel się: