reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, złapał mnie ból pleców. Ból jak przy korzonkach, byłam u lekarza. Powoedziala mi , ze mogę przykleić plaster rozgrzewający z węglem aktywowanym. Kupiłam pyralgina termo hot. Można nie można bo już sama zgłupiałam? Pomocy?

U mnie wyszły rozjechane wyniki w teście IMK (subpopulacja limfocytow), lekko podwyższone NK, mutacja PAI i Mthfr (obie heterozygotyczne, czyli nie tak źle). Ja przez pierwsze 14 dni brałam encorton 5mg, ranigast max, equoral, azathiopiryne a w następnym cyklu z crio od 10 dc miałam encorton 10mg oraz heparyne 0.4.
Trzymam za ciebie kciuki, wiele dziewczynom się udaje po tym leczeniu :)
Dzięki właśnie mnie jeszcze martwi to że P nie zalecił azatiopiryny, ale pewnie będę się z Nim kontaktować w tej sprawie przed leczeniem

reklama
Dziewczyny, złapał mnie ból pleców. Ból jak przy korzonkach, byłam u lekarza. Powoedziala mi , ze mogę przykleić plaster rozgrzewający z węglem aktywowanym. Kupiłam pyralgina termo hot. Można nie można bo już sama zgłupiałam? Pomocy?
Skład wskazuje, że można = tylko na noc nie można - mój mąż raz tak zrobił i spać nie mógł musiał zdjąć...

Do góry