reklama
Hej jak będziesz mogła to wyślij mi proszęJa miałąm podobny wynik i tez zalecenie białkowo-tłuszcozwego śniadania i jeszcze tam jakieś zalecenia mogę wysłać jak będę do tego miałą dostęp - tylko u mnie też niedoczynność tarczycy i wiem, że część zaleceń na nią
@redferrari i mi plisHej jak będziesz mogła to wyślij mi proszę
KaIno
Fanka BB :)
Mi sprawdzali AMH i od tego uzależniono refundację leków. Fsh nie robiłam wcale bo kliniki to nie interesowało. Bocian Białystok.
Ja byłam w invimed Poznań i tam dostałam refundację dlatego ze fsh spadło do odpowiedniego poziomu ,inna dziewczynq z forum tez sprawdzała czy fsh spadło żeby załapać siw na refundację ale nie pamietam w jakiej klinice się leczy . Podobno jeśli jest na poziomie 15 to już powinni refundować leki także siw dowiedzcie bo patrząc na amh na takim poziomie jak pisałaś nie wiele dziewczyn by się załapało na refundację .
@nadziejamooja;)
@anett96 jaka to grupa na FB?Dziewczyny nie wiem czy widzialyscie info w grupie na fb ze dzis z nocy przez cc gosia321 urodzila Oliwke. Mala ma 960gram. Malgosia prosi o modlitwe. Pozwolilam sobie tu umiescic to informacje, mam nadzieje ze Gosia nie bedzie miala mi tego za zle...
motylek24
Matko jedyna co też mogło się stać. Maleństwo jeszcze takie, oby tylko wszystko było dobrze.to musialo byc bardzo niespodziewane bo jeszcze wieczorkiem z Gosia rozmawialam o moim progesteronie przez messenger [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]
Silaczki@anett96 jaka to grupa na FB?
Never give up
Cudownie@Never give up ja mam wizyte w poniedzialek
W takim razie czekam na wieści... napisz mi na priv
reklama
Mieciu85
Jejuu dziewczyny ale się najadlam strachu dziś. Wczoraj miałam krwawienie male z mojego polipa najprawdopodobniej. Zadzwoniłam tutaj do szpitala i kazali przyjść, żeby sprawdzić czy serduszko bije.
Dziś rano przyszłam a położna nie mogła znaleźć bicia serca i wysłała mnie na usg! Po 24 min czekania okazało się że wszystko ok! To było najdłuższe 24 min w moim zyciu.
Ta angielska służba zdrowia mnie na serio rozwala...
Jezus kochana, jak dobrze, ze wszytstko soe dobrze skonczylo, nie wyobrazam sobie co musialas przezyc! Ale zeby polozna serduszka nie mogla znalezc, to naprawde masakra. Kiedy my w koncu bedizemy mogly odetchnac i sie nie martwic...[emoji173]️
Podziel się: