reklama
@dżoasia @annemarie dzięki wielkie. Uspokoiłyscie mnie
Ja po stymulkach i heparynie to mialam taki wodospad przez 7 dni ze sie zastanawiałam nad kupnem podkladow poporodowych.@dżoasia @annemarie dzięki wielkie. Uspokoiłyscie mnie
@dżoasia @sssurykatka bylam w ciagu dnia w punkcie pobran bo bylo napisane ze czynne do 15, ale pobrania do 14. Takze ucalowalam klamke.
Teraz dopiero mialam jak podjechac do szpitala. Wyniki do 4h ale pewno wczesniej.
Biedroneczka83
Fanka BB :)
Ja po stymulkach i heparynie to mialam taki wodospad przez 7 dni ze sie zastanawiałam nad kupnem podkladow poporodowych.
@dżoasia @sssurykatka bylam w ciagu dnia w punkcie pobran bo bylo napisane ze czynne do 15, ale pobrania do 14. Takze ucalowalam klamke.
Teraz dopiero mialam jak podjechac do szpitala. Wyniki do 4h ale pewno wczesniej.
Ale to tak można sobie do szpitala podjechac i zeobia?
W Krakowie mamy dwa glowne laby Diagnostyki w szpitalach..i oni obsluguja szpital a przy okazji badają wszystkie probki z wszystkich punktow pobran z Krakowa. No i u nich tez mozna pobrać i zbadac 24h/7 cudoAle to tak można sobie do szpitala podjechac i zeobia?
dżoasia
mamy taki szpital w krk, gdzie jest całodobowa diagnostyka i tam sobie jedziemy, płacimy, kłują nas i mają z tym robotęAle to tak można sobie do szpitala podjechac i zeobia?
dżoasia
No dobra, 2 szpitalemamy taki szpital w krk, gdzie jest całodobowa diagnostyka i tam sobie jedziemy, płacimy, kłują nas i mają z tym robotę
Jeśli zluzywasz więcej niż 5 podpasek w ciągu ktotkiego czasu. To masz krwotok, nie lekceważ tego bo może to się nie fajnie skończyć. Mówię z autopsji, jeśli cię to nie pokoji to jedz na pogotowie.Dziewczyny pomóżcie proszę, bo już nie wiem co robić. Dzisiaj kończy się 3 dc, a u mnie masakra z okresem. Wiem, że po stymulacjach i transferach nie jest różowo, ale tak to chyba jeszcze nie miałam. Przepraszam za opis - krwawię cały czas straszliwie, ale oprócz tego przeraża mnie to co wypada - całe kawały tkanki/mięsa, w sumie nie wiem czego. Dużo tego. Czy to normalne? Świeży transfer miałam pierwszy raz, wcześniej albo stymulację albo crio.
reklama
JoannaRak
mamy taki szpital w krk, gdzie jest całodobowa diagnostyka i tam sobie jedziemy, płacimy, kłują nas i mają z tym robotę
ale Wam zazdroszcze a ja musze oddac z rana i wynik dopiero nastepnego dnia! Wykoncze sie chyba, caly Zurich oddzwonilam i nic, bede musiala czekac!
Kto jeszcze betuje w tym tygodniu? Kurcia, czekam z niecierpliwoscia i Aneta calym sercem z Toba [emoji173]️
Podziel się: