reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
ale Wam zazdroszcze a ja musze oddac z rana i wynik dopiero nastepnego dnia! Wykoncze sie chyba, caly Zurich oddzwonilam i nic, bede musiala czekac!

Kto jeszcze betuje w tym tygodniu? Kurcia, czekam z niecierpliwoscia i Aneta calym sercem z Toba [emoji173]️
Asia, to tylko czas, minie jak zawsze:* oddanie krwi jakos pomin w mozgu, a za to na nastepny dzien zaraz po pobudce bedzie wynik:) a my glupie musimy nieraz caly dzien sie stressowsc

Mody na sukces Kurcia i 5cio dniowy Kurczak ciag dalszy.
7 dpt 16.03
9 dpt 32.08
11 dpt 57.35
13 dpt 125.1
15dpt 313.1
17dpt 1003.2
Kurciu no jest pięknie! Zamiast uczyć się do egzaminu,to odświeżałam forum w oczekiwaniu na Twoje wyniki. :) Nawet nie wiem jak napisać to jak strasznie się cieszę! Na początku jak miałaś takie mniejsze te przyrosty,to się strasznie stresowałam żeby się nie skończyło jak u mnie,dzisiaj kamień spadł mi z serca. ♡ Rośnie super! Dużo zdrówka i teraz już tylko spokoju Mamusiu! :*

reklama
Do góry