edloteh
Fanka BB :)
Też się zastanawiam [emoji23][emoji23][emoji23]Kto normalny czeka do 14dpt???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też się zastanawiam [emoji23][emoji23][emoji23]Kto normalny czeka do 14dpt???
Herbata z miodem , cytryną i startym świeżym imbirem. Woda z cytryną i imbirem ile wlezie, najlepiej cały dzbanek przygotuj i popijaj powoli...to ci nie zaszkodzi, a idealny środek na wirusy i bakterie. Polecam też czosnek...np. Na kanapce z masłem...do oporu....który tydzień??Hej. Dziewczyny rozkłada mnie jakieś choróbako, mam taki zatkany nos, ze ledwo oddycham. Jakiś dobry sposób na cudowne ozdrowienie?? Mam nadzieje, ze nic złego z fasolka się nie stanie, tak się stresuje
pij duzo cieplego. Cytrynka , malinka, wygrzej sie :*Hej. Dziewczyny rozkłada mnie jakieś choróbako, mam taki zatkany nos, ze ledwo oddycham. Jakiś dobry sposób na cudowne ozdrowienie?? Mam nadzieje, ze nic złego z fasolka się nie stanie, tak się stresuje
Herbata z miodem , cytryną i startym świeżym imbirem. Woda z cytryną i imbirem ile wlezie, najlepiej cały dzbanek przygotuj i popijaj powoli...to ci nie zaszkodzi, a idealny środek na wirusy i bakterie. Polecam też czosnek...np. Na kanapce z masłem...do oporu....który tydzień??
Alpikacja pokazuje mi 6 tydzień i 4 dzień. Lekarza mam dopiero w czwartek. Oj ten imbir ciężki do pokonania będzie, bo uczulenie mam, ale reszta pójdzie w ruch.
Właśnie herbatka z miodem i cytrynk, pod kocykiem lecipij duzo cieplego. Cytrynka , malinka, wygrzej sie :*
Alpikacja pokazuje mi 6 tydzień i 4 dzień. Lekarza mam dopiero w czwartek. Oj ten imbir ciężki do pokonania będzie, bo uczulenie mam, ale reszta pójdzie w ruch.Herbata z miodem , cytryną i startym świeżym imbirem. Woda z cytryną i imbirem ile wlezie, najlepiej cały dzbanek przygotuj i popijaj powoli...to ci nie zaszkodzi, a idealny środek na wirusy i bakterie. Polecam też czosnek...np. Na kanapce z masłem...do oporu....który tydzień??
Nie ma co sie nastawiac, ze mialabys nie miec blizniakow skoro mialas podane dwa maluszki [emoji4] u mnie to byly bardziej domysly, ze moze ten jeden sie podzielil, ale to i tak malo prawdopodobna opcja przy jednym trzydniowym [emoji4]@chlopkers dzięki, ale Igorek dał czadu z tą betą To praktycznie taka jak u mnie. Mentalnie już się tak nastawiłam na bliźniaki, że będę nieco zawiedziona jak okaże się jeden bąbel (ja, która zawsze drżała w trwodze na myśl o twinsach i nie pozwalała zarodków zamrażać parami