reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@anett96 8dpt oooooooj emocje emocjeee!!!!
Kiedy betujesz bo sie doczekac nie moge!

Ja zaraz lece na bete. Tak wiem. Wariatka. Biega co 2 dni. Ale dopoki ta beta nie dojedzie do 1000 to moje skołatane serce sie nie uspokoi.
Jesli sie podwaja to jeszcze 2-3 pobrania i powinien byc 1000.
Może nie tylko wariatka ale właściwie matka wariatka? ;)

Która nie latała na betę z rozwianym włosem, niech pierwsza rzuci kamieniem. :p

reklama
@anett96 8dpt oooooooj emocje emocjeee!!!!
Kiedy betujesz bo sie doczekac nie moge!

Ja zaraz lece na bete. Tak wiem. Wariatka. Biega co 2 dni. Ale dopoki ta beta nie dojedzie do 1000 to moje skołatane serce sie nie uspokoi.
Jesli sie podwaja to jeszcze 2-3 pobrania i powinien byc 1000.

Kurczaczku do cholery - przelnelam ponad dwa kilometry i chciałam żeby mi rece dziś już odpoczywały a teraz muszę trzymać kciuki!
No to trzymam ogromneeee!!!!
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Anett - fajnie ze male gamonie już dokuczaja. ;))) doktorat ten Wasz buc będzie pisał o Was;))
Miłego dnia wszystkim pięknym Paniom!!!
Annwmarie - nigdzie się nie wybieraj.

Z góry przepraszam za milczenie :) naprawdę żyje ostatnio na wysokich obrotach i wszystko jest w biegu, a w domu więcej mnie nie ma niż jestem...ehhh...
Kurcia, suuryksfka- gratuluję i cały czas Wam kibicuje!!
Anett- kochana....wiesz że czeksm na dobre wieści ...oj...wiesz:) i wiem że takie będą !
Dziś byłam u Lewego :) co prawda - bliżej niż dalej, ale walczę teraz z torbielami, albo i nawet wodniakiem , okaże się....dostałam leki...też na wysoki progesteron:( za jakieś 3 tyg, ponowne usG i jak wyjdzie ok to może uda się zacząć stymulację :)a jak nie to cóż....zabieg:( boje się trochę..
Także czekam!!:) I doczekać się nie mogę :)
P.s. czy któraś z was miała za wysoki progesteron i leczyła się....????
A co dostałaś na torbiele? Ja w tym cyklu miałam zacząć stymulacje, ale na usg na końcówce cyklu okazało się, że mam cystę, ale nic nie dostałam, tylko mam przyjść na usg 2-3 dc, czy cysta się wchłonęła sama.

@Kurcia [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Miłego dnia wszystkim.

Dziękuje za odzew w sprawie relanium. Dobra duszyczka już się do mnie odzywała na priv.

reklama
Do góry