reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Kurcia na taką wiadomość dzisiaj czekałam. Poprawiło mi to humor:) Niech się Kurczaczek tak dalej rozkręca! A Tobie życzę wszystkiego naj....! P.S. Wymarzony prezent na urodziny;)
@Małgoś86 bardzo mi przykro:( Wiem jak bardzo liczyłaś na tego Okruszka. Mam nadzieję, że masz lepsze podejście do mnie i więcej siły do dalszej walki. Trzymam mocno kciuki! Oby Ci się spełniły marzenia.
A ja staram się ciągle czymś zajmować, żeby za dużo nie myśleć, bo zaraz jest płacz. Dzisiaj porządkowałam ogród. Tylko troszkę myślałam co dalej. Zastanawiam się nad ivf na cyklu półnaturalnym, żeby strasznie nie katować organizmu, bo co by nie robić i tak mam zawsze mało dobrych komórek. Trochę myślę o Waszych pomysłach - Novum albo Praga. No i jeszcze inseminacja lata mi po głowie, bo nigdy nie próbowaliśmy. Już sama nie wiem. Narazie to jednak skupiamy się na naturalsach. Niech choć tyle będzie z życia. I przy okazji pytanie. Czy ktoś zna jakiś sposób na problem z upłynnianiem nasienia, oprócz syropu na kaszel? Pozdrowionka dla wszystkich!

reklama
Dzisiaj na usg okazało się, że jest spora cysta, kurde zawsze coś, G. chce jeszcze robić usg na początku cyklu, żeby go nie tracić, a jak nie zniknie to długi protokół z anty, a myślałam, że szybko i bez problemu stymulacja pójdzie, ehhh

A mam pytanie dziewczyny a propo suplementow. Chcialam brac te polecane przez Pana Tabletke, ale one wszedzie maja w skladzie zelazo. A sam pan Tabletka pisze ze wg PTG zelazo sie powinno brac przed ciaza, a potem wrocic do niego po 8tyg. To co ja mam teraz brac? I czemu niby to zelazo szkodliwe a jednak wszystkie te suplementy na 1. Trymestr zelazo maja?
Zglupialam.
U mnie 23tc a wciaz gin mowi zeby nie brac zelaza, bo hemoglobina w dolnej granicy, ale w normie.
A na poczatku ciazy dziecko korzysta z Twoich zapasow [emoji4]
Gratuluje bety i wszystkiego najlepszego kochana [emoji9] niech sie spelni Twoje najwieksze marzenie [emoji173][emoji173]

Ostatnia edycja:
@Kurcia wymarzony prezent [emoji4] niech kurczak dalej pędzi [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Ja tylko na chwilkę wpadam, wiec jak ktoś coś, to odpisze potem....

miłego dnia wszystkim i nieustająco mocne [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

reklama
@sssurykatka To jeszcze ja na chwile ;)
Zapomniałam o twojej becie [emoji85]
Meeeeeega mocne kciuki kochana [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Do góry