reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny, 2 transfer/crio i chyba dupa. Zastanawia mnie tylko po co tak wcześnie lekarze zlecają weryfikację- 3 dpt? Teraz zastanawiam się czy zmienić klinikę (obecnie invicta gdańsk) już nie mam żadnego zamrożonego zarodka. Cała procedura od nowa. Doradźcie czy zmienić klinikę Bocian Warszawa, Novum- ogólnie jestem z Łodzi..
A dlaczego nie Gameta?

reklama
Ja napryklad żeby zrzucić zbędne kg aż 3!!! Po stymulacji i transfer ach jem codziennie pół woreczka kaszy do obiadu. Do zupki, albo sama pośpiechu pietruszkę i poleję trochę olej olejem lnianym. Udało się zrzucić bo nie podjadam kasza pecznieje. I działa zbawienie na jelita jak zawsze miałam wariacje w jedną albo w drugą stronę tak teraz codziennie rano :)... Są piękne hehehehe. No i nie jem pieczywa jem np omlet na śniadania i pije Jeszce raz pije i pije dużo płynów, przede wszystkim wodę ale jak już pisałam wcześniej dwa razy dziennie pokrywę tak ja polubiłam że teraz nie mogę się doczekać. Ograniczyłam kawę pije z Expressu bardzo łagodna 1 raz dziennie. Teraz od tygodnia dołożyłem sobie wywar z korzenia pietruszki i cytryny działa moczopędne chce się pozbyć wody z organizmu po lekach. No i tyle :) czuje się wspaniale cudownie do obiadu do kaszy jem też dużo buraczkow. Ostatnio pozwalam sobie na kubek ciepłego mleka z cynamonem zawsze wieczorem pięknie usypia i dooooobrze smakuje :)
Dziekuje Ci bardzo! ❤️ Napewno skorzystam!

Cześć dziewczyny, 2 transfer/crio i chyba dupa. Zastanawia mnie tylko po co tak wcześnie lekarze zlecają weryfikację- 3 dpt? Teraz zastanawiam się czy zmienić klinikę (obecnie invicta gdańsk) już nie mam żadnego zamrożonego zarodka. Cała procedura od nowa. Doradźcie czy zmienić klinikę Bocian Warszawa, Novum- ogólnie jestem z Łodzi..
Korzystałam z usług invicty w gdansku i niestety nie byłam zadowolona! Co wizyta to inny lekarz! Zero!!! Powtarzam zero ludzkich uczuć w lekarzach! Wręcz przeciwnie! Dla mnie to fabryka nastawiona na zyski!! Później byłam w gdyńskiej gamecie ale tez nie byłam zadowolona! Wizyty nawet z godzinnym opóźnieniem.. Jak się zastanawiasz nad zmiana to polecam novum! W Warszawie.

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie się kropkw w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]
PAŹDZIERNIK to miesiąc miłości, życzymy każdej z Was małej- wielkiej miłości pod sercem .
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*
Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz

2018-10-26 Beata 4 beta !!
2018-10-26 Małgoś86 beta !!
2018-10-27 Julitka27 podglądanie maluszka
2018-10-27 JoannaRak wizyta przed transferem
2018-10-27 Kurcia beta !! ✊✊
2018-10-27 anett96 transfer !! ✊✊
2018-10-30 sunrisea badanie połówkowe
2018-10-31 gosia321 badanie prenatalne
2018-11-01 mmileczkaa termin porodu
2018-11-02 ilmenau podglądanie maluszka
2018-11-03 redferrari wizyta u gin prowadzacego ciążę
2018-11-03 sssurykatka beta !! ✊✊
2018-11-05 Netiaskitchen USG III trymestru
2018-11-08 gosia321 wizyta u gin prowadzacego ciążę
2018-11-09 GPPPP wizyta serduszkowa
2018-11-16 Voolg badanie prenatalne
2018-11-29 Mieciu85 badanie połówkowe
2018-12-11 Malinka1989 termin porodu
2018-12-12 tamiza termin porodu
2018-12-18 chlopkers USG III trymestru
2018-12-19 limoncia1 termin porodu
2018-12-26 ona232 termin porodu
2019-01-01 Pat1980ka termin porodu
2019-01-04 Netiaskitchen termin porodu
2019-01-13 Gotart termin porodu
2019-01-17 Gosia892 termin porodu
2019-01-21 Koniczyna82 termin porodu
2019-02-06 redferrari termin porodu
2019-02-19 Gosia321 termin porodu
2019-02-22 Justin87 termin porodu
2019-03-04/08 chlopkers termin porodu
2019-03-04/09 sunrisea termin porodu
2019-04-08 ilmenau termin porodu
2019-04-16 lafantynka termin porodu

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)
@Justin87 kochanie proszę mnie wpisać 5 listopada na usg trzymajcie prosze łapki za moje serduszka ❤❤❤

IMG_1597.JPG
kochane, u nas wszystko ok mieciatko skakalo po brzuszku, az sie dziwie, ze ja tego nie czuje ;). Dzis 15+4 wiec wszytsko sie zgadza z dotycczasowymi wyliczeniami. Pani chyba widziala plec ale powiedziala, ze musi zerknac w notatki ale tam zaznaczylam, ze plec nie wymagana wiec nie powiedziala [emoji12] ale cos mi sie wydaje, ze to mietka a nie mieciu bo jak tak patrze na to zdjecie usg to tam nic nie dynda miedzy nozkami, chyba ze to sie ukrywa [emoji6]

Załączniki

• IMG_1597.JPG
    IMG_1597.JPG
    288,6 KB · Wyświetleń: 660
Ostatnia edycja:
reklama
Zobacz załącznik 910980 kochane, u nas wszystko ok mieciatko skakalo po brzuszku, az sie dziwie, ze ja tego nie czuje ;). Dzis 15+4 wiec wszytsko sie zgadza z dotycczasowymi wyliczeniami. Pani chyba widziala plec ale powiedziala, ze muzi zerknac w notatki ale tam zazmaczam, ze plec nie wymagana wiec nie powiedziala [emoji12] ale cos mi sie wydaje, ze to mietka a nie mieciu bo jak tak patrze na to zdjecie usg to tam nic nie dynda miedzy nozkami, chyba ze to sie ukrywa ;)
Niezalezlnie czy Mieciu czy Miecia - cudne widoki :-)

Ostatnia edycja:
Do góry