reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Powodzenia!!!!

Mnie dzis od rana juz takie bole @ mecza ze nic tylko podpaski kupic :( a to 6dpt...
Jutro ide na bete ale chyba nie mam zludzen...
Mnie csly czas bolalo jak na okres i latalam do lazienki co chwile. A potem doslzy bole glowy wiec juz bylam pewna, ze nic z tego. A potem byla pozytywna beta [emoji4]
Prosze mi tu nie przestawac wierzyc w kropka!

reklama
@anett96 cud nad cuda !!!!!!!!!! WSPANIALE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzięki dziewczyny. Nie spisałam jeszcze na straty i czekam grzecznie na betę jutrzejszą. Raz sobie wmawiam, że to normalne, że boli jak na @ bo przecież jestem tu od ponad roku i czytam Wasze historie, a za chwile jak tylko złapie ból to już łzy w oczach i rezygnacja.
Wiecie jak to jest z tym emocjonalnym rollercoasterem. Byle do jutra.
Kochana ja 2 razy w ciazy bylam i za pierwszym razem kompletnie nic mnie nie bolalo i poronilam w 6 tc. Druga ciąża bole okresowe. Oj jak ja przed beta plakalam mezowi ze chyba znowu sie nir udalo a marzyly mi sie takie piękne swieta ze bede w ciąży i co? Jest Hubcio❤ z calych sil ✊✊✊✊

Do mnie właśnie zadzwonili, mamy 6 zarodków :)
Ale jeszcze nie wiem, kiedy transfer, bo skoro jest tyle, to może potrzymają do 5. doby, mają się skonsultować z panią doktor. Ech... sama nie wiem, co byłoby lepsze, co myślicie?[/QUOTE]
Piękny wynik, niech pięknie rosną i czekają na przelot

Cześć Dziewczyny. :D
Dzisiaj mocno trzymamy kciuki za bety @Beata 4 i @Małgoś86 . Wysokich ciążowych bet Wam życzę. :* ✊✊✊
@Justin87 kochana właśnie odebrałam wynik dziękuję za łapki moja beta 13 dpt 516 ❤❤❤czekam teraz na telefon z kliniki co dalej :) @Malgoś86 teraz trzymamy ✊✊✊❤❤❤ za Ciebie i twoja betke do nieba ściskam Was wszystkie i miłego dnia wam życzę

@anett96 ładny wynik [emoji3526] powodzenia jutro [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
@akatomo za dzielną 6. [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
@Kurcia jak twój maluch się wykluwał w dniu transferu, to ja bym już dzisiaj była na tej becie [emoji51] u mnie ostatnio w 5dpt było 14.... nie namawiam [emoji6] i mocno trzymam kciuki [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Za wszystkie dziołchy, na każdym etapie [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

No wiem, wiem, ale robią wyjątki, a pani z labu sama zasugerowała, że może jednak, więc jest dylemat.
@Akatombo, super wynik ;)
U mnie 7 zarodków, po 3 transferach z trzydniowców po kolei: poronienie 6 tc, cp, i beta ujemna. Sami zaproponowali, że rozmrożą wszystkie pozostałe 4 i dohodują do blastki, bo chyba nie takie super jednak te moje zarodki... Z tych 4 dwie blastki są w brzuchu, a 2 pozostałe walczą do jutra o przetrwanie.
W razie niepowodzeń chyba zmieniają strategię.
Jakby była potrzebna 3cia stymulacja to chyba jednak będe prosić by trzymali do blastki...

Ale ale. @anett96 ale zajekurłabiście! Wymiotłaś. Życzę, by efekt był tak dobry, by Lewy o Tobie jakąś publikację uskutecznił :)

@Beata 4 super, węszę twinsy :)

reklama
@Justin87 kochana właśnie odebrałam wynik dziękuję za łapki moja beta 13 dpt 516 [emoji173][emoji173][emoji173]czekam teraz na telefon z kliniki co dalej :) @Malgoś86 teraz trzymamy [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173][emoji173][emoji173] za Ciebie i twoja betke do nieba ściskam Was wszystkie i miłego dnia wam życzę

Beatka jak to co dalej, miseczke sobie szykuj ;) [emoji173]️[emoji173]️gratulacje!

Do góry