ilmenau
Fanka BB :)
A ile bierzesz tej luteiny kochana. Może też ten Duphaston przeciagne chociaż oboje lekarzy kazało mi odstawić.... Hmmm
2x1 tabletka po 100 mg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile bierzesz tej luteiny kochana. Może też ten Duphaston przeciagne chociaż oboje lekarzy kazało mi odstawić.... Hmmm
Kochana nie sugeruj się innymi,bo można się zdolowac np.moim przykladem
ja mialam na usg 12 komorek,7 pobrano z czego 2 były puste, 1zdegenerowala przed zapłodnieniem,efekt koncowy 1 zarodek
Laurka jak wiek cie nie goni , to jasne , probuj. Niskie AMH nie musi swiadczyc o zlej jakosci komorek , a raczej o tym ze nie bedzie ich za duzo. Nie jedna juz tu byla z niskim amh , miala 1-2 komorki i sa z tego dzieci.Macie sile i nadzieje to dzialajcie.Czyli ze z kd i slabym nasieniem męża daja gwarancje 3 zarodków?
Ja narazie nie mysle o kd,ale mam male jajniki i niskie amh co moze skutkowac kiepskimi komorkami,moj mąż ma slabe nasienie,takze oba skladniki na bejbika kiepskie, no i podczytuje co nieco wasze doswiadczenia z kd,ale mam nadzieje,ze moze jednak jakas komoreczka sie trafi ładna moja wlasna
Ja u MDziewczyny, a która z Was leczy się w Ciechocinku? U jakiego lekarza?
Dzięki za info kochana. Dobrze wiedziec. Ale z tego co piszesz to reforma by wam się przydała.Ostatnia ustawa regulujaca reproduktomedycyne i postepowanie z embrionami pochodzi z 93 roku. Wielkie problemy robia jak maja do 5 dnia hodowac komorki, ale to jeszcze przejdzie... dawca, dawczyni, czy adopcja zarodkow? Zapomnij
@annemarie dzieki za dobre słowoLaurka jak wiek cie nie goni , to jasne , probuj. Niskie AMH nie musi swiadczyc o zlej jakosci komorek , a raczej o tym ze nie bedzie ich za duzo. Nie jedna juz tu byla z niskim amh , miala 1-2 komorki i sa z tego dzieci.Macie sile i nadzieje to dzialajcie.
@annemarie dzieki za dobre słowo
W klinice Nam lekarz powiedział ze moje komorki i meza nasienie jest kiepskie,tyle negatywnych epitetów użył że nie szło łez opanować,ogolnie tragedia,mimo 30lat jestem stara na rozmnazanie. Jego zdaniem koncowka komorek jest na ogol do niczego,a mkom amh to tylko 1.18(wynik2017) i same niedobitki zostały
Po usg lekarz powiedzial ze endo ladne i to tyle pozytywów
Niestety ubezpieczenia w Pl nie mamy,bo mieszkamy w Irlandii,ale jestesmy przygotowani na walke o dzidzie i oszczednosci mamy,takze narazie kasa nie stanowi problemu,oby tylko bylo z czego maluszka zrobicAMH 1.18 nie jest złe. Na darmowe leki do stymulacji się łapiesz a to wskazuje na normalną szansę powodzenia. Nasze państwo nie lubi dopłacać do czegoś co nie ma szansy powodzenia. Ja miałam AMH 2.2 i urosło 16 jajek także spokojnie. Myślę że jak będzie 6 do 8 to wystarczy. Powodzenia.
A jakie masz wskazania do invitro i gdzie się leczysz w PL?Niestety ubezpieczenia w Pl nie mamy,bo mieszkamy w Irlandii,ale jestesmy przygotowani na walke o dzidzie i oszczednosci mamy,takze narazie kasa nie stanowi problemu,oby tylko bylo z czego maluszka zrobic
Moj lekarz jak spojrzal na wynik amh to powiedział dosłownie 'takie amh to zadne amh'
Teraz sie stara byc delikatniejszy,ale na pierwszej wizycie to takie bobmy poszly,ze mowie wam dziewczyny,myslalam ze zaczne krzyczec na niego i wyladuje calą złość,ale zaciskalam zeby i i nawet lez nie obcieralam tylko sobie lecial strumyczek przez prawie 40min,dobrze ze umiem 'plakac po cichu' tzn bez dzwiekow
Prowadzi Nas naprawde dobry lekarz sadzac po opiniach i kolejkach do niego,ale mam gdzies z tylu głowy strach,ze jak cos sie skomplikuje,to stwierdzi ze dalsze proby nie maja sensu,juz taki sen mialam mialam przed punkcja.
Czy kazda z Was targają takie emocje?to ma byc moj pierwszy transfer a ja już czasem panikuje co i jak będzie,z tych nerwow @sie spóźnia,miala byc we srode
Ale to nie jest bardzo niskie amh. Ja mam kolo 1.5 i jakos wycisneli ze mnie te 10 komorek ostatnio.@annemarie dzieki za dobre słowo
W klinice Nam lekarz powiedział ze moje komorki i meza nasienie jest kiepskie,tyle negatywnych epitetów użył że nie szło łez opanować,ogolnie tragedia,mimo 30lat jestem stara na rozmnazanie. Jego zdaniem koncowka komorek jest na ogol do niczego,a mkom amh to tylko 1.18(wynik2017) i same niedobitki zostały
Po usg lekarz powiedzial ze endo ladne i to tyle pozytywów