reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Kurcia @Dgd macie juz porcje dobrych wiadomosci na dzisiaj? Mocne kciuki za was dziewczyny!

@redferrari czekamy na piekne zdjecia!

@sssurykatka, @NadziejaJest @GPPPP - samych dobrych wiadomosci dzisiaj!

Pozostalym niezapisanymw kalendarzu powodzenia i milego dnia!

@Justin87 zmienisz mi date wizyty z 02.11 na 26.10? Zle wyliczylam zastrzyki i musialam przesunac wizyte o tydzien, bo brakloby mi heparyny. Dziekuje!
Ja ok. południa będę miała wieści. Nie wiem po co dzisiaj w robocie siedzę i tak nic nie mogę zrobić:wink: Ale Kurciu już powinna dawać znać co z kurczakami. Niepokoję się, że długo się nie odzywa.

@annemarie dzieki za dobre słowo
W klinice Nam lekarz powiedział ze moje komorki i meza nasienie jest kiepskie,tyle negatywnych epitetów użył że nie szło łez opanować,ogolnie tragedia,mimo 30lat jestem stara na rozmnazanie. Jego zdaniem koncowka komorek jest na ogol do niczego,a mkom amh to tylko 1.18(wynik2017) i same niedobitki zostały

Po usg lekarz powiedzial ze endo ladne i to tyle pozytywów

Laurka tez mi sie wydaje, ze twoje amh calkiem ok jeszcze. Mnie przy 0.68 lekarz chcial stymulowac ale jak drazylam temat to powiedzial, ze szanse sa ok 20%. Ale to wsyztsko sa jednak statystyki, a zycie czasem pisze wasne scenariusze. Mnie akurat zalezalo na czasie i wiedzialam, ze nie bede miec mozliwosci wielu procedur bo nie dalabym rady do polski jezdzic w te i z poworotem bo mam dziecko, ktore zaczeo dopiero dzkole i dosyc trudno to wszystko poskladac, czulabym sie winna gdybym malej zafundowala kilka lat takich jak ten rok, zero wakacji bo ja w PL i brak urlopu i oczywiscie duze naklady finansowe na ivf, ciezko byloby mi mala odstawic na dlaszy plan realizujac in vitro wiec sie od razu na kd zdecydowalam ale gdyby moje amh bylo ponad 1 to bym na swoich probowala. Nie daj sie masz ok amh i bedzie dobrze[emoji173]️

@Laurka2019 AMH teoretycznie jest jakimś wyznacznikiem, ale nie 100%. Ja przy AMH prawie 6 nie miałam żadnego zarodka i tylko 10 jajek pobranych. I jest to sytuacja nieadekwatna do moich ogólnych wyników. A są dziewczyny, co mają AMH na pozimie ledwo 1 i mają super wyniki. Głowa do góry. Warto choć spróbować.

Kochane sondaz...w ktorym tygodniu czulyscie pierwsze ruchy klusek w brzuchu? Ja wczoraj pol nocy nie moglam spac i wydaje mi sie, ze maly mieciu sie tez przewalal bo to uczucie bylo bardzo nisko wiec raczej nie ruchy jelit ale wydaje mi sie, ze 14 tydzien to troche wczesnie?

reklama
Kochane sondaz...w ktorym tygodniu czulyscie pierwsze ruchy klusek w brzuchu? Ja wczoraj pol nocy nie moglam spac i wydaje mi sie, ze maly mieciu sie tez przewalal bo to uczucie bylo bardzo nisko wiec raczej nie ruchy jelit ale wydaje mi sie, ze 14 tydzien to troche wczesnie?
Właśnie tez się nad tym zastanawiam... ja od kliki dni czuje coś jakby bąbelki pękały.. hmm.. ale sama nie wiem czy to to????

Do góry