Sol
Fanka BB :)
Dziękuję.Crinone z dnia na dzien coś koło 12tydz , i jednoczesnie dupek z 3x 1 na 2 x 1 do 16 tyg i odstawiony. Potem jeszcze do 19 tyg , 2 x 1 luteina pod jezyk . Obecnie już nic .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję.Crinone z dnia na dzien coś koło 12tydz , i jednoczesnie dupek z 3x 1 na 2 x 1 do 16 tyg i odstawiony. Potem jeszcze do 19 tyg , 2 x 1 luteina pod jezyk . Obecnie już nic .
Ja ok. południa będę miała wieści. Nie wiem po co dzisiaj w robocie siedzę i tak nic nie mogę zrobić Ale Kurciu już powinna dawać znać co z kurczakami. Niepokoję się, że długo się nie odzywa.@Kurcia @Dgd macie juz porcje dobrych wiadomosci na dzisiaj? Mocne kciuki za was dziewczyny!
@redferrari czekamy na piekne zdjecia!
@sssurykatka, @NadziejaJest @GPPPP - samych dobrych wiadomosci dzisiaj!
Pozostalym niezapisanymw kalendarzu powodzenia i milego dnia!
@Justin87 zmienisz mi date wizyty z 02.11 na 26.10? Zle wyliczylam zastrzyki i musialam przesunac wizyte o tydzien, bo brakloby mi heparyny. Dziekuje!
@annemarie dzieki za dobre słowo
W klinice Nam lekarz powiedział ze moje komorki i meza nasienie jest kiepskie,tyle negatywnych epitetów użył że nie szło łez opanować,ogolnie tragedia,mimo 30lat jestem stara na rozmnazanie. Jego zdaniem koncowka komorek jest na ogol do niczego,a mkom amh to tylko 1.18(wynik2017) i same niedobitki zostały
Po usg lekarz powiedzial ze endo ladne i to tyle pozytywów
Dziewczyny, a która z Was leczy się w Ciechocinku? U jakiego lekarza?
6lat staran,3 nieudane inseminacje,0 ciąż,niskie amh,kiepskie nasienie-0prawidlowych morfologicznie plemnikowA jakie masz wskazania do invitro i gdzie się leczysz w PL?
Właśnie tez się nad tym zastanawiam... ja od kliki dni czuje coś jakby bąbelki pękały.. hmm.. ale sama nie wiem czy to to????Kochane sondaz...w ktorym tygodniu czulyscie pierwsze ruchy klusek w brzuchu? Ja wczoraj pol nocy nie moglam spac i wydaje mi sie, ze maly mieciu sie tez przewalal bo to uczucie bylo bardzo nisko wiec raczej nie ruchy jelit ale wydaje mi sie, ze 14 tydzien to troche wczesnie?