reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki melduje ze u nas wszystko lux. Bąbel ma już 5 centów[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ Oglądaliśmy już przez brzuszek, serduszko bije, młody jak zwykle fikał koziołki :):):)
Za tydzień prenatalne usg!! 3majcie [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️
Kurcze ale zdjęć tez nie dostałam.. hmmm..
Super[emoji110] [emoji173]

Kochane pozwolę sobie troszkę pospamować i zaprosić was do nas na intagramie . Może komuś coś się spodaba [emoji6] Zaczynamy dopiero ale wiecie jak już się ma to szczęście to z czasem trudno [emoji846]Zobacz załącznik 904031
Żartujesz. Szukałam w internecie takiego czegos i nigdzie nie moglam znalezc. Jak tylko doczekam sie pociechy to kupuje na pewno!!

Kurcia jedziemy na kednym wozku. Kiedy masz poerwzze usg? A przypomnij gdzie sie leczysz?

Pierwsze usg 9.10.
Gyncentrum

Tak, we wt, sr i czw. Po prostu przychodzisz, do allo musi byc maz. Rejestracja jest od 7.30 ale jak ci zalezy na czasie to polecam czatowac juz od 6.30-6.45, kiedys bylam siodma w kolejce i do rejestracji weszlam dopiero przed 9ta. Strasznie dlugo to wszystko trwa.
@Felia

A ja kiedys przyszlam o 8.15 i nie bylo nikogo. Niiiikooogoooo [emoji33]

Tak, we wt, sr i czw. Po prostu przychodzisz, do allo musi byc maz. Rejestracja jest od 7.30 ale jak ci zalezy na czasie to polecam czatowac juz od 6.30-6.45, kiedys bylam siodma w kolejce i do rejestracji weszlam dopiero przed 9ta. Strasznie dlugo to wszystko trwa.
@Felia
Dzieki Asia, wiec bede z M siedziec w chaszczach przed budynkiem. Kojarzysz moze ile ta zabawa kosztuje? Nk i allo mlr?

@Mieciu85 & Asia, czyli nie na czco, tylko spokojnie mozna cos zjesc? Pizzy nie zjem z rana, ale kanapeczka nie pogardze :)

Dzieki Asia, wiec bede z M siedziec w chaszczach przed budynkiem. Kojarzysz moze ile ta zabawa kosztuje? Nk i allo mlr?

@Mieciu85 & Asia, czyli nie na czco, tylko spokojnie mozna cos zjesc? Pizzy nie zjem z rana, ale kanapeczka nie pogardze :)
A Ty masz komórki NK zrobić w sensie ich ilość? Czy test cytotoksyczności komórek NK (rzadko to zlecają ale ja akurat robiłam) - bo na cytotoksyczność to się trzeba telefonicznie zapisać.

A cennik jest na stronie Prokocimia - Dział usług odpłatnych. Bo nie pamiętam ile allo i komórki

reklama
Dokladnie kochana jakby juz te ruchy bylo czuc to tez bym sie uspokoila, a tak to usg pomaga na pare dni, a pozniej czlowiek dalej sie stresuje czy wszystko ok. U mnie dzis jakies rozrzedzone plamienie lekkie na rozowo, no i znowu zastanawiaj sie o co chodzi :/. Narazie jeszcze nie panikuje i zobaze co bedzie. W zeszlym tyg tez mialam troszeczke ale jak poszlam na izbe przyjec to mi nawet usg nie zrobili, tu w uk jest taka polityka, ze robia od razu tylko wtedy jesli bys zmieniala wladki 4 razy, tak mi ostatnio powiedzieli :(
Dlatego ja polecam detektor tętna płodu. Dzięki niemu nie osiwialam jeszcze całkowicie :happy2:

Do góry