reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki melduje ze u nas wszystko lux. Bąbel ma już 5 centów[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ Oglądaliśmy już przez brzuszek, serduszko bije, młody jak zwykle fikał koziołki :):):)
Za tydzień prenatalne usg!! 3majcie [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️
Kurcze ale zdjęć tez nie dostałam.. hmmm..
Super[emoji110] [emoji173]

Kochane pozwolę sobie troszkę pospamować i zaprosić was do nas na intagramie . Może komuś coś się spodaba [emoji6] Zaczynamy dopiero ale wiecie jak już się ma to szczęście to z czasem trudno [emoji846]Zobacz załącznik 904031
Żartujesz. Szukałam w internecie takiego czegos i nigdzie nie moglam znalezc. Jak tylko doczekam sie pociechy to kupuje na pewno!!

Kurcia jedziemy na kednym wozku. Kiedy masz poerwzze usg? A przypomnij gdzie sie leczysz?

Pierwsze usg 9.10.
Gyncentrum

Tak, we wt, sr i czw. Po prostu przychodzisz, do allo musi byc maz. Rejestracja jest od 7.30 ale jak ci zalezy na czasie to polecam czatowac juz od 6.30-6.45, kiedys bylam siodma w kolejce i do rejestracji weszlam dopiero przed 9ta. Strasznie dlugo to wszystko trwa.
@Felia

A ja kiedys przyszlam o 8.15 i nie bylo nikogo. Niiiikooogoooo [emoji33]

Tak, we wt, sr i czw. Po prostu przychodzisz, do allo musi byc maz. Rejestracja jest od 7.30 ale jak ci zalezy na czasie to polecam czatowac juz od 6.30-6.45, kiedys bylam siodma w kolejce i do rejestracji weszlam dopiero przed 9ta. Strasznie dlugo to wszystko trwa.
@Felia
Dzieki Asia, wiec bede z M siedziec w chaszczach przed budynkiem. Kojarzysz moze ile ta zabawa kosztuje? Nk i allo mlr?

@Mieciu85 & Asia, czyli nie na czco, tylko spokojnie mozna cos zjesc? Pizzy nie zjem z rana, ale kanapeczka nie pogardze :)

Dzieki Asia, wiec bede z M siedziec w chaszczach przed budynkiem. Kojarzysz moze ile ta zabawa kosztuje? Nk i allo mlr?

@Mieciu85 & Asia, czyli nie na czco, tylko spokojnie mozna cos zjesc? Pizzy nie zjem z rana, ale kanapeczka nie pogardze :)
A Ty masz komórki NK zrobić w sensie ich ilość? Czy test cytotoksyczności komórek NK (rzadko to zlecają ale ja akurat robiłam) - bo na cytotoksyczność to się trzeba telefonicznie zapisać.

A cennik jest na stronie Prokocimia - Dział usług odpłatnych. Bo nie pamiętam ile allo i komórki

reklama
Dokladnie kochana jakby juz te ruchy bylo czuc to tez bym sie uspokoila, a tak to usg pomaga na pare dni, a pozniej czlowiek dalej sie stresuje czy wszystko ok. U mnie dzis jakies rozrzedzone plamienie lekkie na rozowo, no i znowu zastanawiaj sie o co chodzi :/. Narazie jeszcze nie panikuje i zobaze co bedzie. W zeszlym tyg tez mialam troszeczke ale jak poszlam na izbe przyjec to mi nawet usg nie zrobili, tu w uk jest taka polityka, ze robia od razu tylko wtedy jesli bys zmieniala wladki 4 razy, tak mi ostatnio powiedzieli :(
Dlatego ja polecam detektor tętna płodu. Dzięki niemu nie osiwialam jeszcze całkowicie :happy2:

Do góry