reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny z Krakowa, czy na allo mlr w Prokociumu trzeba sie umawiac, czy mozna od tak pojsc? Komorki NK tez mam zrobic, celiakie, trombofilie, zespol antyfosfolipidowy, kariotypy. Cos mi mignelo ze Asia pisala o allo ze w wtorki srody itd? Bez rejestracji? Na komorki NK tez?

Wracam z bety. Musze kontrolowac przy tym czyms w macicy dalszy spadek. Juz tak mnie pokuli, ze mam zrosty. Kobita jak sie wbila to myslalam ze sie wykrwawie.

Na pocieszenie kupilam sobie kremowke :D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny z Krakowa, czy na allo mlr w Prokociumu trzeba sie umawiac, czy mozna od tak pojsc? Komorki NK tez mam zrobic, celiakie, trombofilie, zespol antyfosfolipidowy, kariotypy. Cos mi mignelo ze Asia pisala o allo ze w wtorki srody itd? Bez rejestracji? Na komorki NK tez?

Wracam z bety. Musze kontrolowac przy tym czyms w macicy dalszy spadek. Juz tak mnie pokuli, ze mam zrosty. Kobita jak sie wbila to myslalam ze sie wykrwawie.

Na pocieszenie kupilam sobie kremowke :D

Kochana, ja nie robilam ale sie dowiadywalam i powiedzieli, ze mozna po prostu przyjsc, tylko z tego co kojarze chyba nie we wszystkie dni tygodnia to robia.

Dziewczynki melduje ze u nas wszystko lux. Bąbel ma już 5 centów[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ Oglądaliśmy już przez brzuszek, serduszko bije, młody jak zwykle fikał koziołki :):):)
Za tydzień prenatalne usg!! 3majcie [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️
Kurcze ale zdjęć tez nie dostałam.. hmmm..

Cudownie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ fajnie, ze tak czesto mozesz podgladac malucha.

Teraz już chyba będzie rzadziej. Najbardziej bałam się do tego 12 tc bo później spada ryzyko poronienia. Pozatym jakoś już od 15 tygodnia jest szansa ze będę czuła ruchy maluszka to tez już inaczej.

Dokladnie kochana jakby juz te ruchy bylo czuc to tez bym sie uspokoila, a tak to usg pomaga na pare dni, a pozniej czlowiek dalej sie stresuje czy wszystko ok. U mnie dzis jakies rozrzedzone plamienie lekkie na rozowo, no i znowu zastanawiaj sie o co chodzi :/. Narazie jeszcze nie panikuje i zobaze co bedzie. W zeszlym tyg tez mialam troszeczke ale jak poszlam na izbe przyjec to mi nawet usg nie zrobili, tu w uk jest taka polityka, ze robia od razu tylko wtedy jesli bys zmieniala wladki 4 razy, tak mi ostatnio powiedzieli :(

reklama
Do góry