Właśnie ja myślałam ze ma tyle samo, bo tak mi się wydawało, ze robiłyśmy betę razemTeż miałam transfer 10.09 wiec mój kropek ma tyle co Twoj![]()
reklama
Dzisiaj 20 dpt, w 16 dpt 3049, w 13 dpt 1136.Dobrze rosnie, na poczatku szybko, pozniej coraz wolniej. Ja mam bete w gorej granicy normy lub nawet powyzej, ale u mnie wygladalo to tak: w 15dpt 3'500, w 20dpt 14'500. W 26dpt 39'300 i nast dnia serduszko bylo widac. W ktorym jestes dpt?
Dzięki wielkie[emoji5]
annemarie
Fanka BB :)
Etapu swira nie przeskoczymyDziękuję Ci za opinie, bo zaczynam swirowac juz:-)
Kurczę właśnie mi kazali przyjść dopiero po 5 tyg od transferu czyli wychodzi 17.10 nie wiem co z tym począć, bo jak czytam ze moje wspolbetujace maja już serduszko to mnie nogi same nieść chcą na usgU mnie ciezko powiedziec bo mialam i blastke i 3 dniowy. Licze od transferu plus 14 dni wstecz i wiem gdzie jestem
Mozesz miec racje... dla mnie to nie ma az takiego znaczenia, bo pojde do lekarza i i tak mi wyliczy cos nowego
Bylas juz na usg?
@Voolg tez z 12.09 ale betę robiłyśmy wszystkie razem po raz pierwszy w szczęśliwy piatek 21.09Megi, Ela, Voogl i ja ... wszystkie z 10.09
U Megi juz wiema reszta kiedy?
Jesli Ela z 12.09 to kto byl jeszcze z nami??![]()
Wiesz, że dzisiaj walczyłam z sobą w aptece żeby testu nie kupić i się znowu trochę móc pojarac tym faktem??[emoji39] dobrze, że nie tylko ja robię takie wstydliwe rzeczy;-)Etapu swira nie przeskoczymyja musialam sobie dzisiaj siknac zeby uwierzyc
![]()
adunnnia90
Super świetne wiadomości! [emoji7] [emoji7] [emoji7]Hejka ja właśnie wrocilam z testów papa z usg wszystko dobrze przezorność karkowa 1,86 kość nosowa uwidoczniona wszytsko dobrze nie wiadomo co tam się kryje bo ogólnie było ciężko wszystko pomierzyć bo dzidziuś uparty w mamuśkę i sobie spał smacznie nie chciał się obrócić tak jak by pani doktor chciała musiałam wyjść zjeść batona pospacerować i znowu wejść no i wkoncu dało się zbadać mam się nie martwić nie ma do czego się przyczepić z dzieckiem wszytsko dobrze a wyniki krwi przyjdą poczta za około 14 dni i wtedy przyjdzie całkowity wynik tych testów papajestem szczęśliwa i spokojniejsza ale trudne było to usg bo mam dwie blizny na brzuchu po 2 operacjach i dużo zrostów w brzuchu po laparoskopi i ciężko było coś zobaczyć ale zobaczyła i jest dobrze
aby tak dalej moje maleństwo rosło
miałam blastkęWłaśnie ja myślałam ze ma tyle samo, bo tak mi się wydawało, ze robiłyśmy betę razemale ja miałam transfer 12.09 czyli mój jest młodszy o 2 dni, No chyba ze ty miałaś 3dniowca
![]()
![|-D :biggrin2: :biggrin2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/biggrin.gif)
annemarie
W piatek jade na Bete, 12 mam Usg i musi byc juz w sumie serduszko.wyszlo tak bo moj gin ma do czwartku urlop i nie chce mi sie szukac nowego i tlumaczyc o co lata. Oprocz tego wole raz ten stres niz na 3 razy.Kurczę właśnie mi kazali przyjść dopiero po 5 tyg od transferu czyli wychodzi 17.10 nie wiem co z tym począć, bo jak czytam ze moje wspolbetujace maja już serduszko to mnie nogi same nieść chcą na usga z drugiej strony to jest taki giga stres, ze w sumie może poczekam te 2 tyg... myśle ze może zrobię betę jeszcze raz
a Ty jaki plan poza tym, ze masz obawy przed usg?
reklama
Never give up
Nic Ci nie umknęło bo nic @motylel24 nie pisałam- 7dpt beta - 146,94Robiłaś betę? czy coś mi umknęło.
Teraz modlę się aby rosła..
Podziel się: