Monika 2311
Zaangażowana w BB
Niestety po wizycie koniec złudzeń pęcherzyk ciazowy prawie nie widoczny odstawiam leki i czekam @ mam miesiąc odczekać przed kolejnym podejściem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro miNiestety po wizycie koniec złudzeń pęcherzyk ciazowy prawie nie widoczny odstawiam leki i czekam @ mam miesiąc odczekać przed kolejnym podejściem
Kochana gratuluję i pięknej bety i pęcherzyka![emoji173]Dziewczyny jeszcze tylko szybko Wam napisze że był widoczny pęcherzyk. Kolejna weryfikacja 11 października.. Lecę do pracy. Życzę miłego dnia [emoji173]️
Przykro...Niestety po wizycie koniec złudzeń pęcherzyk ciazowy prawie nie widoczny odstawiam leki i czekam @ mam miesiąc odczekać przed kolejnym podejściem
Wow![emoji4]Dziewiąty
CudownieNie wierzę!!!! Beta 229
Monia coś się zadziało nie załamuj się tylko do przodu.Niestety po wizycie koniec złudzeń pęcherzyk ciazowy prawie nie widoczny odstawiam leki i czekam @ mam miesiąc odczekać przed kolejnym podejściem
Przykro mi. Tule mocnoNiestety po wizycie koniec złudzeń pęcherzyk ciazowy prawie nie widoczny odstawiam leki i czekam @ mam miesiąc odczekać przed kolejnym podejściem
9dpt ?Dziewiąty