Kochana to w pracy bierze się L4 ja wiem ,ze to wszytsko jest stresujące ze ciężko być spokojnym ale musisz jakoś się uspokoić zacznij aplikować palcem może się podraznilas i dlatego zabarwiony wyszedł okaże się jutro a teraz zrób sobie ciepłe kakao i połóż się odpocznijOkresu jeszcze nie mam ale aplikator wyszedł mocno zabarwiony. Naprawdę nie chciałam nikogo obrazić. Miałam ostatnio ciężki czas. Pogrzeb w rodzinie i w ogóle w pracy mnóstwo obowiązków na które nie miałam wpływu a ponosilam odpowiedzialność.
reklama
JoannaRak
Fanka BB :)
Mój był słaby a dzielnie siedzi
No i to mnie wlasnie trzyma ze mimo wszystko bedzie dobrze!
sunrisea
Wiele już sie naczytałam i nie ma słabych każdy ma szanseNo i to mnie wlasnie trzyma ze mimo wszystko bedzie dobrze!
Niezapominajka2018
Ja uwielbiam mięte i dorzucam sobie stewie, ona nie powinna źle wpływać, bo to slodzik z naturalnej rośliny.Pewnie to też można. Ja dopiero odkrywam dla mnie to zupełne nowości ale mam dość wody.
JoannaRak
Wiele już sie naczytałam i nie ma słabych każdy ma szanse
no ja tez duzo czytam o tym i niby to samo wyczytuje ze kazda blastka ma szanse ale gdzies tam z tylu glowy siedzi!
Kobitki bez nerwów @Ozis kochana wiem co przeżywasz bo miałam podobną sytuację trzeba spokoju i wyciszenia ja podchodzę teraz po 5 letniej przerwie 1wszy raz a ogólnie to moj 4 raz i nie załamuję się mam 40 lat i wiadomo że z wiekiem jest coraz ciężej ale może tym razem się uda najważniejsze to nie załamywać sie i nie poddawać walcz kochana ...ściskam a jutro rano pędz na bete dla potwierdzenia czy naprawde jest tak jak myśliszNie dziewczyno tylko kobieto mam 35 lat podchodzilam do tego z dystansem bo przeszłam cb. Betę robiłam. Chyba nie doczytałas.
sunrisea
podrap się po swojej głowie może przejdzie. Z tego co coś mi świta to byłaś u Paśnika? teraz chyba idziesz z innym planem?no ja tez duzo czytam o tym i niby to samo wyczytuje ze kazda blastka ma szanse ale gdzies tam z tylu glowy siedzi!
Niezapominajka2018
Wiesz co myślę że to ostatni mój post do Ciebie. Każda ma lepszy lub gorszy dzień, ale z tym tekstem o zabiciu swojego dziecka to już przegięcie. Rób sobie co chcesz. Jeżeli naszym kosztem chcesz sobie poprawić humor to sorry nie ten adres. Myślę że na tym zakończę .Tak wzięłam relanium 2 bo mi lekarz kazał. Rozmawiałam z nim prze temu. Nawet tego nie poloczulam. Nigdy jeszcze relanium nie brałam nawet po transferze a z tego co czytam to u niektore po 3 tab i to piatke dziennie. Nie jestem szydercza czasami słowo pisane brzmi inaczej jak mówione. Każdy inaczej reaguje na stres. Ja już chyba mam najgorsze za sobą. Bo wiem czuje i znam swój organizm. @Felia też wiedziała i też co nie które reagował w taki sam sposób. Życie to zweryfikowalo. Właśnie dostałam plamienia. Wiem co to znaczy. Szykować się na to już wcześniej. Dlatego proszę jeśli dalej macie mi rzucać kasliwymi uwagami typu że przez stres zabiłam swoje dziecko to lepiej a właściwie jak macie podbudowa swojego ego to ok... Już nic mnie nie ruszy
reklama
Never give up
Polska!!! Polska !!!! Polska!!!Jeny ten mecz to nie na moje nerwy! A my po wlosku ogladamy ... a wiec nie czuc emocji komentatorow a mimo wszystko prawie zawal serca [emoji33]
Oj Asiu a u nas takie emocje że nie da się opisać
Podziel się: