reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No to chyba naprawdę że mną jest coś nie tak. Trzy testy różnych firm jest kreska 9dpt jak poprzednio w tym dniu beta spadała trzy testy tej samej firmy nie ma kreski. No hurrraaaa. Nikogo nie obrażam ani na nikogo się nie obrażam. Tylko nie wierzę w te bajki że jak nagle zacznę myśleć pozytywnie i się cieszyć to będzie dobrze. To medycyna i fakty
Test z apteki to nie medycyna, tylko badziewie. Ja to już wiem.

reklama
Sorry nie mogłam się powstrzymać :) wzięłam relanium może dlatego. Nie bierz tego do siebie. Ale też nie mam zamiaru cię przepraszać porostu takie mam zdanie i u jakiego lekarza bym nie była ma takie samo :)
Wzięłaś relanium? Dziewczyno ten lek można brać w dniu transferu i ok 3 dni po. Mi w klinice w prost powiedzieli, że relanium nie bierze się w ciąży a to że masz jakieś głupie przeczucia to nie znaczy że masz teraz głupoty robić. Każda z nas się denerwuję. Ja też boję się jutrzejszej bety ale co mam zrobić, czekam. Zaraz zrobimy sobie z mężem kolacje i poczekamy na mecz aby już nie myśleć. Przestań pisać głupoty i być szydercza dla dziewczyn, które Ci dobrze radzą. Mi lekarz powiedział, że teraz spokój, spokój i spokój. Ja też jestem po cb i co, i czekam, ja miałam też niskie bety, ale przyrost jest i póki co jest ok.

Z ziołami to trzeba uważać ale planuję sobie poczytać i coś wybrać. Lepiej wypić herbatę niż nic i tego się trzymam. Co do ziołowych to pewnie pokrzywa, dzika róża, żurawina, koper włoski. Muszę zobaczyć jak smakują. Ogólnie lepiej mi wchodzą te dziwactwa jak są już chłodne. Nie piję nic słodzonego bo cukry mi szaleją.
A mięta? A melisa??

0C065D1A-8CD9-4109-BB59-F1516721A54C.jpeg
Kochana a co u Ciebie ? :)
Ja się czujesz jak córeczka ? Kiedy się nam pochwalisz jakimiś zdjęciami ;)
A dziękuje nie zapeszajac czujemy się dobrze ;) znowu chyba mdłości wróciły bo na wymioty mnie zbiera a tak to dobrze w proszę już daje zdjęcie malutkiej dzisiaj mamy 13+0 tc byłam w lekarza w czwartek to ona już o tydzień wyprzedza ;) rośnie pannienka 2 mam testy papa

Załączniki

• 0C065D1A-8CD9-4109-BB59-F1516721A54C.jpeg
    0C065D1A-8CD9-4109-BB59-F1516721A54C.jpeg
    936,6 KB · Wyświetleń: 418
Zobacz załącznik 903209
A dziękuje nie zapeszajac czujemy się dobrze ;) znowu chyba mdłości wróciły bo na wymioty mnie zbiera a tak to dobrze w proszę już daje zdjęcie malutkiej dzisiaj mamy 13+0 tc byłam w lekarza w czwartek to ona już o tydzień wyprzedza ;) rośnie pannienka 2 mam testy papa
Tak bardzo się cieszę ❤️❤️❤️ imię już wybraliście ? :p

Wzięłaś relanium? Dziewczyno ten lek można brać w dniu transferu i ok 3 dni po. Mi w klinice w prost powiedzieli, że relanium nie bierze się w ciąży a to że masz jakieś głupie przeczucia to nie znaczy że masz teraz głupoty robić. Każda z nas się denerwuję. Ja też boję się jutrzejszej bety ale co mam zrobić, czekam. Zaraz zrobimy sobie z mężem kolacje i poczekamy na mecz aby już nie myśleć. Przestań pisać głupoty i być szydercza dla dziewczyn, które Ci dobrze radzą. Mi lekarz powiedział, że teraz spokój, spokój i spokój. Ja też jestem po cb i co, i czekam, ja miałam też niskie bety, ale przyrost jest i póki co jest ok.
Tak wzięłam relanium 2 bo mi lekarz kazał. Rozmawiałam z nim prze temu. Nawet tego nie poloczulam. Nigdy jeszcze relanium nie brałam nawet po transferze a z tego co czytam to u niektore po 3 tab i to piatke dziennie. Nie jestem szydercza czasami słowo pisane brzmi inaczej jak mówione. Każdy inaczej reaguje na stres. Ja już chyba mam najgorsze za sobą. Bo wiem czuje i znam swój organizm. @Felia też wiedziała i też co nie które reagował w taki sam sposób. Życie to zweryfikowalo. Właśnie dostałam plamienia. Wiem co to znaczy. Szykować się na to już wcześniej. Dlatego proszę jeśli dalej macie mi rzucać kasliwymi uwagami typu że przez stres zabiłam swoje dziecko to lepiej a właściwie jak macie podbudowa swojego ego to ok... Już nic mnie nie ruszy

reklama
Do góry