reklama
Dziewczyno ja to patrzę ,ze ty wgl nie wierzyłas ze ten transfer się uda dla mnie to takie trochę nie odpowiedzialne i gowniarskie zachowanie bo zamiast iść zrobić bete i wiedzieć na czyn człowiek stoi to jakieś głupie testy robisz ,wybacz ale jak dla mnie to ty chyba nie dorosłas do tego aby walczyć i wierzyć ,ze się uda na starcie się poddawać to do niczego nie prowadź skoro taka pewna była ze nic z tego nie będzie to po co podchodziłam do transferu nie potrafię Ciebie zrozumiećTak wzięłam relanium 2 bo mi lekarz kazał. Rozmawiałam z nim prze temu. Nawet tego nie poloczulam. Nigdy jeszcze relanium nie brałam nawet po transferze a z tego co czytam to u niektore po 3 tab i to piatke dziennie. Nie jestem szydercza czasami słowo pisane brzmi inaczej jak mówione. Każdy inaczej reaguje na stres. Ja już chyba mam najgorsze za sobą. Bo wiem czuje i znam swój organizm. @Felia też wiedziała i też co nie które reagował w taki sam sposób. Życie to zweryfikowalo. Właśnie dostałam plamienia. Wiem co to znaczy. Szykować się na to już wcześniej. Dlatego proszę jeśli dalej macie mi rzucać kasliwymi uwagami typu że przez stres zabiłam swoje dziecko to lepiej a właściwie jak macie podbudowa swojego ego to ok... Już nic mnie nie ruszy
sunrisea
Fanka BB :)
Ja miałam rozjaśniacz ale w ogóle nie było czuc zapachu , kolor sie udał. Fryzjerce powiedziałam , że jestem w ciążyJa bym chciała zrobić balejaz.
sunrisea
Mój był słaby a dzielnie siedziwlasnie dlatego myslalam aby isc na zwolnienie dopiero po becie bo jak tak to ten czas bedzie mi sie bardzo dluzyl a ogolnie to u mnie z poczatku problemow wczesniej nie bylo, choc teraz sie bardziej obawiam czy beta bedzie pozytywna bo beda slabszej klasy zarodki.
Nie dziewczyno tylko kobieto mam 35 lat podchodzilam do tego z dystansem bo przeszłam cb. Betę robiłam. Chyba nie doczytałas.Dziewczyno ja to patrzę ,ze ty wgl nie wierzyłas ze ten transfer się uda dla mnie to takie trochę nie odpowiedzialne i gowniarskie zachowanie bo zamiast iść zrobić bete i wiedzieć na czyn człowiek stoi to jakieś głupie testy robisz ,wybacz ale jak dla mnie to ty chyba nie dorosłas do tego aby walczyć i wierzyć ,ze się uda na starcie się poddawać to do niczego nie prowadź skoro taka pewna była ze nic z tego nie będzie to po co podchodziłam do transferu nie potrafię Ciebie zrozumieć
Myślisz ,ze ty jedna jedyna przeszłaś cb uwierz ,ze nie jeśli robiłaś to się powtarza po 2 dniach zobaczyć co się dzieje a nie robisz głupie testy i na podstawie testów twierdzisz ,ze nic z tego nie widać dystansu w twoich postach bardzo się stresujesz jak każda ale naprawdę wiara i spokój może tylko uratować stres nic ci nie pomoże wiem co mówię bo u mnie 3 transfer się dopiero udał zacznij wierzyć proszę ciebie i zrób ta bete nie możesz myśleć tylko złe wszystko zrobiłaś na nic wpływu nie masz uspokój sięNie dziewczyno tylko kobieto mam 35 lat podchodzilam do tego z dystansem bo przeszłam cb. Betę robiłam. Chyba nie doczytałas.
sunrisea
Tu dziewczyny mają więcej niż 35 lat , mają za sobą po kilka cb. Ale za każdym razem wierzą , że się uda. A ty mają dobrą betę w 7 dpt dalej robisz bezsensownie testy , zamiast czekac na jutrzejszy wynik. Nie wiem jeśli tak jak piszesz tak w rzeczywistosci wariujesz to sama mozesz się przyczynic , ze w wyniku stresu nic z tego nie będzie...Nie dziewczyno tylko kobieto mam 35 lat podchodzilam do tego z dystansem bo przeszłam cb. Betę robiłam. Chyba nie doczytałas.
Dobrze dziękuję Ci za rady naprawdę ale przy okresie raczej nie ma sensu.Myślisz ,ze ty jedna jedyna przeszłaś cb uwierz ,ze nie jeśli robiłaś to się powtarza po 2 dniach zobaczyć co się dzieje a nie robisz głupie testy i na podstawie testów twierdzisz ,ze nic z tego nie widać dystansu w twoich postach bardzo się stresujesz jak każda ale naprawdę wiara i spokój może tylko uratować stres nic ci nie pomoże wiem co mówię bo u mnie 3 transfer się dopiero udał zacznij wierzyć proszę ciebie i zrób ta bete nie możesz myśleć tylko złe wszystko zrobiłaś na nic wpływu nie masz uspokój się
Kochana ja na początku tez plamilam myślałam ,ze to po wszystkim a maluch pokaz ze rośnie zdrowo może to tylko plamienie a nie jeszcze okres idź jutro zrób ta bete a za ten stres co masz to powinnas takiego konkretnego kopa w dupsko dostać dojrzała kobieta a tak się stresuje więcej spokoju i wiaryDobrze dziękuję Ci za rady naprawdę ale przy okresie raczej nie ma sensu.
reklama
Okresu jeszcze nie mam ale aplikator wyszedł mocno zabarwiony. Naprawdę nie chciałam nikogo obrazić. Miałam ostatnio ciężki czas. Pogrzeb w rodzinie i w ogóle w pracy mnóstwo obowiązków na które nie miałam wpływu a ponosilam odpowiedzialność.
Podziel się: