reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kobitki! Mamy 6 maluchow prawidlowo zaplodnionych:)
6komorek bylo dobrych dojrzalych, 3 niedojrzale, cos ram z nimi robili ale raczej sie nie zaplidnily bo poki co nie wykazyja takich cech. I z jedna nie wiem co:p

Wspaniale :) takie wiesci z rana [emoji106][emoji106][emoji106]
kiedy bedzie kolejne info? jaki plan na nie? Beda mrozone w piatej dobie?

reklama
Kobitki! Mamy 6 maluchow prawidlowo zaplodnionych:)
6komorek bylo dobrych dojrzalych, 3 niedojrzale, cos ram z nimi robili ale raczej sie nie zaplidnily bo poki co nie wykazyja takich cech. I z jedna nie wiem co:p
Jeeeeeeaaa Aśka i o to chodziło! Niech teraz dzieciaki się ładnie dziela i w końcu dadzą upragnioną ciążę... ile można na nią czekać?????
Czas należy do Ciebie Kochana [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji257] [emoji110] [emoji110] [emoji182] [emoji110] [emoji123] [emoji179]

@dżoasia wkoncu doczytałam.... czekałam na takie informacje. Teraz niech się pięknie dzielą a później siedzą w brzuszku u mamusi❤ trzymamy z Błażejkiem kciuki abyś jak najszybciej przyszła na ciężarówki :tak:

@dzoasia, a co Ty myslisz o tym intralipid? Mialas go wczesniej? Z jakim zestawem bedziesz startowac do transferu w nastepnym cyklu?
Asiulka, ja w zaleceniach oprocz szczepien mam wlasnie intralipib. Mi komorki nk wyszly 18% i to bylo teoretycznie w 28dc (jesli lyzeczkowanie liczyc jako 1dc), ale kilka dni przed owulacja.
Dodatkowo dzisiaj bede do niego pisac bo allo mlry mi dalej ujowo wyszly, zrobilam tez kiry i raczej tez niezbyt kolorowo to wyglada, bo duzo brakuje, chociaz ne tym sie juz nie znam.

@dżoasia wkoncu doczytałam.... czekałam na takie informacje. Teraz niech się pięknie dzielą a później siedzą w brzuszku u mamusi❤ trzymamy z Błażejkiem kciuki abyś jak najszybciej przyszła na ciężarówki :tak:
Kochana na ciezarowkach raczej sie juz nie spotkamy, przynajmniej nie jako brzuchatki bo mam odroczony transfer;)
Na kiedy ty masz termin?:) Jak sie czujesz?

reklama
Tak byłam dostałam leczenie immunipresyjne i zaskoczyła beta ale ciąża biochemiczna, przed kolejnym crio zwiekszenie dawki encortu na 15mg i dupa.
Może po prostu coś było nie tak z zarodkiem? Jak wcześniej napisałam my mieliśmy mniej więcej pół na pół zarodki z mężowych plemników i nd i pierwszy transfer super blastki nd, to była totalna klapa, bo beta nawet nie ruszyła z miejsca, endo piękne, wszystko cudownie a tu nic. Jak kamień w wodę. Udało się dopiero przy ostatnich dwóch blastkach trochę gorszej klasy.
A jak lekarze oceniają Twoje jajeczka?
Dawca niestety nie oznacza, że wszystkie zarodki będą rewelacyjne w ostatecznym rozrachunku. :/

Do góry