reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Z tym poczuciem kobiecosci w ciazy cos jest. Tez tak mam, tu niby gruba, ale mimo wszystko czuje sie super [emoji4] M widze ze tez zadowolony z pewnych zaokraglen [emoji6][emoji6]
Dokładnie! Ja odkryłam, ze mój największy kompleks czyli cellulit mi się mega zmniejszył i wysmuklily nogi - wszystko Młode zabierają w brzuch :D zakupy bielizny ciazowej tez jest super przyjemne, a prezentacja później też musi być odpowiednia :D oby jak najdłużej, bo za 2 miesiące to jakoś nie wróżę sobie tej atrakcyjności przy bliźniakach hahha

reklama
Dokładnie! Ja odkryłam, ze mój największy kompleks czyli cellulit mi się mega zmniejszył i wysmuklily nogi - wszystko Młode zabierają w brzuch :D zakupy bielizny ciazowej tez jest super przyjemne, a prezentacja później też musi być odpowiednia :D oby jak najdłużej, bo za 2 miesiące to jakoś nie wróżę sobie tej atrakcyjności przy bliźniakach hahha
Hehehe z tym celulitem to zazdro, bo ja mam wrazenie ze jest go sporo wiecej na moich udach [emoji86] ale ogolnie piersi-mistrzostwo swiata! Nigdy nie mialam TAKIEGO rozmiaru [emoji16] az milo sojrzec w lustro, choc moje altualne C/D jest norma u wielu dziewczyn jeszcze przed ciaza [emoji38]

@Pandzia89 tak teraz sobie myślę, że może przy bliźniakach, to warto jednak w ciąży trochę poszaleć, bo jak już przyjdą na świat, to może się skończyć celibatem na dłuższy czas. :-D:-D:-D
No dokladnie! Ja mam ten problem, że widze się z M raz na 3 tygodnie, bo do stycznia jest na kontrakcie za granicą. Wiec mam małe pole manerwu :D wiec zabierajcie sie za robotę! Ja juz powoli zaczynam mieć koszmary serio :/ Kocham te Bliźniaki z całego serca, ale jak widze teraz jakie to jest ogromnie logistycznie wyzwanie to zastanawiam się co nas pokusilo o te 2 mrozaczki na raz!

To zrezygnuj skoro tak cie ro wykancza zaadoptuj dziecko i miej to za soba. Kazda z nas to przechodzi i wierz mi ludzie przezywaja straszne dramaty wieksze od twoich. Zaczni sie cieszyc z twgo co masz ze wogole mialas szanse finanse podchodzic do procedury. Tak naprawde in vitro predzej czy pozniej sie udaje ale 3eba miec twarda dupe zeby przez to przejsc a nie uzalac sie nad soba. Powinnas popracowac troche z psychologiem on by ci naswietlil pewne sprawy i nakierowal na dobry tor. Jestem na tym forum pare lat bylo pelno lez zawodow strat i dramatow ale kazda walczy i wierz mi udaje sie. Negatywne myslenie nic ci nie da i uzalanie sie nad soba
Tak jak juz pisalam, adopcja niestety jest jeszcze ciezsza w naszym przypadku jak invitro. Troche mi przykro i uwazam to za nie fair sugerowac, ze uzalam sie nad soba, bo zadna z was nie zna ani naszej sytuacji finansowej, zdrowotnej ani przeszkod za lub przeciw adopcji. Psycholog nic nowego nie wniesie mi do sytuacji w ktorej tkwimy, chyba ze za idealne wyjscie uzna odpuscic sobie wszelkiego radzaju starania. Do tego jednak nie potrzebuje psychologa.
Ale ok, w posty ludzi mozna duzo interpretowac, duzo wnioskow wyciagac i czasami podsuwac dobre rady, ktore sa nie na miejscu. Mimo to, dziekuje za wszystkie mile slowa wszystkim.

Hehehe z tym celulitem to zazdro, bo ja mam wrazenie ze jest go sporo wiecej na moich udach [emoji86] ale ogolnie piersi-mistrzostwo swiata! Nigdy nie mialam TAKIEGO rozmiaru [emoji16] az milo sojrzec w lustro, choc moje altualne C/D jest norma u wielu dziewczyn jeszcze przed ciaza [emoji38]
No też tak mam i jak kupiłam stanik D (chociaz jak mi babeczka dobierala to ja wysmiałam ze to niemożliwe) i M go zobaczył, to zapytał czy to Mój hahaha no oby nam po ciazy zostały. ..

Tak jak juz pisalam, adopcja niestety jest jeszcze ciezsza w naszym przypadku jak invitro. Troche mi przykro i uwazam to za nie fair sugerowac, ze uzalam sie nad soba, bo zadna z was nie zna ani naszej sytuacji finansowej, zdrowotnej ani przeszkod za lub przeciw adopcji. Psycholog nic nowego nie wniesie mi do sytuacji w ktorej tkwimy, chyba ze za idealne wyjscie uzna odpuscic sobie wszelkiego radzaju starania. Do tego jednak nie potrzebuje psychologa.
Ale ok, w posty ludzi mozna duzo interpretowac, duzo wnioskow wyciagac i czasami podsuwac dobre rady, ktore sa nie na miejscu. Mimo to, dziekuje za wszystkie mile slowa wszystkim.
Kochana wez sie po prostu w garsc nakrecanie sie nic ci nie pomoże.Ile ty procesur mialas ?

Niestety będę na wiecznym głodzie. Już nie chodzi o słodycze ale aby utrzymać niskie cukry trzeba kombinacji i wyrzeczeń jedzeniowych będzie dużo oj dużo.
@motylek24 - słońce w mojej rodzinie cukrzyca to normalka ( jeszcze nie mam cukrzycy - ale oni maja dzieci , a ja nie ) i uwierz mi - jedzenie z niskim indeksem glikemicznym też jest pyszneeeee !!! wszystkie imprezy - no prawie wszystkie - są szykowane pod cukrzyków i nigdy nie wychodzę głodna. Dobry diabetolog i zabaczysz będzie dobrze.

reklama
No też tak mam i jak kupiłam stanik D (chociaz jak mi babeczka dobierala to ja wysmiałam ze to niemożliwe) i M go zobaczył, to zapytał czy to Mój hahaha no oby nam po ciazy zostały. ..
Wszystko kolezanki, ktore sa po ciazy mowia, zeby sie cieszyc tym do konca ewentualnego karmienia, bo podobno po karmieniu, marnie juz to wyglada. Kwestia tylko czy sa wieksze zwisy czy mniejsze nalesniczki [emoji23][emoji23]

Do góry