reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

@
Przepraszam ze sie ostatnio mniej udzielam. Czytam Was codziennie. Jestem na biezaco.
Jakos wena mi uleciala.
Nawet checi do brania cukierkow i sluzu slimaka nie mam. Biore raz na czas jak mi sie przypomni...[/QUOTE
@Kurcia - wiesz co mi gin powiedział - co do supli - czasami i zazwyczaj wystarczą dobre witaminy np. mama dha premium plus , kwas foliowy i zbadać poziom witaminy D oootttt , a my się chemią faszerujemy

reklama
Agniecha kocham cię za twoj optymizm, jessu dajże namiary na tego twojego dealera;)
@Margit2018 - mocna kawa z rana lub seksik i życie jest pikne - trza żartować co by nie zwariować :p
aaaaa i dużooo wody trza pić:tak: bo wtedy co chwilę do kibelka latam i nie mam czasu myśleć o głupich rzeczach :rofl: bo skupiam się by zdążyć do WC - co by się nie zeszczać :p

Dziewczyny, ja wiem, że mi się teraz łatwo mówi ale wszystkie objawy po transferze są związane z cukierkami, które bierzemy, brak objawów nie oznacza ani porażki ani sukcesu, jak również te "objawy".
Może być różnie, my musimy wierzyć w nasze maluchy, że zechcą z nami zostać i tyle.
Szczęście, nie przeciążaj się w pracy. Ty masz lekką pracę?
Tak mam bardzo lekka obijam się akurat dziś
W drugim dniu miałam małe plamienie ale tylko to
Wiem ze każdy organizm jest inny ,ale dziewczyny ten czas mnie dobija
Ciagle szukam czegos w sobie

Czy przez te wszystkie nasze symulacje i tabletki min estrofem, progesteron mogą wypada włosy czy mogę się nawet wzmocnić? Zauważylyście jakieś zmiany?

dziewczyny łapki zaciśnięte ;) aby dzień był szczęśliwy :D
Ja dzisiaj poszłam wkoncu do pracy :p dziś 4dzien od transferu i martwię się ze nie mam żadnych objawów i znowu będzie dupa
Ja też bez żadnych objawow byłam żadnych boli nic , w drugie dzień po transferze zrobiło mi się tylko niedobrze na wymioty mnie brało ,ale trwało to dosłownie chwilkę i przeszło ,później przez kolejne dni nic zero aż poszłam na betę w 9dpt i pozytyw aż do końca. Będzie dobrze brak objawów nie oznacza że się nie udało . Pozdrawiam

reklama
Dziękuję wam za wszystkie odpowiedzi. Postanowiliśmy z mężem że raz spróbujemy w Macierzyństwie i później uderzamy na Warszawę.. Może akurat się uda? Jutro mamy pierwsza wizytę i ocenimy czy lekarz nam odpowiada. W jaki sposób przygotowywałyście się do kolejnej stymulacji po nieudanym in vitro? Teraz brałam ubichinol, DHEA, witaminę D, fertineę, olej lniany. Zrobiliśmy dziś kariotyp i będziemy czekać na wyniki. Trzymam kciuki za bety i dzisiejsze transfery :)

Do góry