reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
W poniedziałek miałam pierwszy transfer. Niemal całe dnie przesypiam na Relanium. Tez dostajecie? Jutro pierwsza weryfikacja... Mam nadzieję, że pozytywna, choć staram się myśleć obiektywnie. Czy może być dodatnia beta tak szybko?

Wujka Jarka oczywiscie polecam u mnie tez zawsze bylo to samo beta nigdy nie pokazala nic innego niz 0 po leczeniu immuno udalo sie. Wczesniej tez 3 pelne procedury nigdy mrozakow mimo tego ze zawsze bylo 8-10 zaplodnionych zarodkow. Przy 4 podejsciu zmiana kliniki na taka z dobrym labem i byly mrozaki i jest ciaza ;)
Gdzie sie leczysz ?
2 pierwsze próby invicta Warszawa - 1 protokół dlugi 9 komorek pobrali i 2 sie zaplodnily - bez zarodków, 2 protokół krótki 13 pobranych i 9 zaplodnionych - 2 zarodki blastki 3bb i 3bc - ciąża i finalnie puste jajo plodowe, 3 podejście - 20 pobranych i 10 zaplodnionych, 1 zarodek 4bb podany w crio (Artemida Bialystok) bo miałam w międzyczasie laparoskopie podejrzenie wodniaka finalnie torbiel okolojajnikowa prawdopodobnie po stymulacji nie endometrialna.

Ostatnia edycja:
W poniedziałek miałam pierwszy transfer. Niemal całe dnie przesypiam na Relanium. Tez dostajecie? Jutro pierwsza weryfikacja... Mam nadzieję, że pozytywna, choć staram się myśleć obiektywnie. Czy może być dodatnia beta tak szybko?
Ja brałam relanium. Tez mi się po tym dobrze spało. A ilu dniowy zarodek miałaś podany?

kochana u mnie tez rosły wolno - stymulacja trwała długo, ale dawki nie były olbrzymie dzięki czemu nie było hiperki - niech oni nie gadają bo naprawdę się da, może mniejsze dawki co 12 h tak jak ktoś tu miał? mój lekarz mówi otwarcie strzelamy w 6-5 jaj a dobrej jakości!
Myślę, że lekarz nie chce mi zaszkodzić. Co chwila do niego latalam i sprawdzał co się dzieje, bo nie chciał aby przesadzić. Teraz chce zmienić i nawet wspomniał że może tym razem nie będzie hiperki

Ciotki klotki walczymy❤❤❤✊✊✊ za każdą z Was

Załączniki

• 201808291901571000.jpg
    201808291901571000.jpg
    650,1 KB · Wyświetleń: 135
reklama
Kochana wiem co czujesz jestem na tym samymcetapie. 4 stymulki za mna i ostatnia proba beta nie drgnela. Zacielam sie wiec na 2 tygodnie czulam ze sil mi juz brak... dzis rano dooopa w troki i dzwonie do lekarza. No kiedys sie w koncu udac musi a samo sie nie zrobi.trza pomoc szczesciu [emoji6]
Kciuki za Ciebie!!!!
Anett dziękuję za słowa wsparcia, ja również życzę Ci rozowiutkiego bobaska !!! Musi nam się udać po to zostalysmy stworzone, żeby rodzić piękne dzieci :) kto jak nie my ;)

Do góry