@Luna31 witamy ;-)
Czy jak Cię dobrze zrozumiałam to żaden z 5 nie przeżył????
Jeśli tak to bardzo dziwne
Tak, żaden z 5 zarodków nie przeżył. Odmrażali po kolei.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Luna31 witamy ;-)
Czy jak Cię dobrze zrozumiałam to żaden z 5 nie przeżył????
Jeśli tak to bardzo dziwne
Dziękuję. Walczę dalej!Gratulacje wojowniczko!!! [emoji813]️
K@$$@@ to bardzo dziwne.. wszystkie kliniki mówią że nie ma znaczenia ile lat leżą zarodki a tu widzę że jednak jest inaczej.Tak, żaden z 5 zarodków nie przeżył. Odmrażali po kolei.
Kup puzzle min 1000 elementów i szukaj pasujących klocuszków a nie jakiś tam schiz
Dziękuję kochana. Boże aż mi się ręce trzesa. Jak ja mam dorwać to czwartku... Tak proszę moje anioły o zdrowa i długa ciąże.I na takie informacje dziś @Sol czekało całe forum BB [emoji8] [emoji182] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]
Jest pięknie [emoji7] [emoji173]️ a nie mówiłam ze ten ostatni to walczak jest [emoji8] pięknego przyrostu!!! [emoji173] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Dziewczynki mam!
Beta 333.3... 12dpt jeśli dobrze czytam...
W czwartek kolejna jeśli dożyje. Zobacz załącznik 892706
Witaj bardzo przykro ze żaden nie przeżył i trzeba od początku... a gdzie sie leczysz? Jeśli laboratorium nawaliło to może warto zmienić klinikę?
Będzie dobrze. [emoji8]Dziękuję kochana. Boże aż mi się ręce trzesa. Jak ja mam dorwać to czwartku... Tak proszę moje anioły o zdrowa i długa ciąże.
Dziewczynki mam!
Beta 333.3... 12dpt jeśli dobrze czytam...
W czwartek kolejna jeśli dożyje. Zobacz załącznik 892706