reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@RedHotChiliPepper28 i @shaggy i inne forumowe koleżanki.. :)

U Anastazji wszystko w porządku, oczywiście zdjęcia nie mam :( Mała jest faktycznie mała bo ma 2453 kg i lekarz określił wagę przy porodzie na 3000-3300. Przepisał euthyrox 25mg i proszę o wpisanie wizyty już na 06.09. Zlecił kilka badań (mocz, krew, hiv,wr,hbs) gbs nie pobrał - chyba to zrobi za 2 tyg.. szyjka się skraca ale ile cm.. nie wiadomo.:eek::dry:
Ehhh...toż to idealna waga do porodu:)
Super że wszystko dobrze. Jak szyjka się skraca to gbs mógł już pobrać (na wynik czeka się tydzień). Przypilnuj sobie tego przy następnej wizycie.

reklama
Czyli wynik marzeń [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji172]
Udało się!
Ostatnio forum zaskakuje nas takimi informacjami... Z niskich bet są piękne i zdrowe ciążę ;) :)
Motylku w taki razie można już gratulowac!!! [emoji6] [emoji5]
Dziękuję. Tak czy siak mam cykora. Teraz czy będzie pęcherzyk, potem serduszko.
Naprawdę dziewczyny niskie bety źle wróżą. Statystyka jest nieubłagana, durna naczytałam się i wiem jak może być. Choć to tylko statystyka ale lepiej być w grupie gdzie wysokość bety daje większą gwarancję na prawidłową ciążę.
Póki co odetchnęłam i czekam na USG.

A ja mam z Gamety Gdynia ciążę za pierwszym podejściem do IVF, więc to chyba zależy od indywidualnych kwestii
Zgadzam się jak się uda to chwalimy, a jak nie to trochę mniej. W tej kwestii to trochę jakieś statystyki danego lekarza/kliniki mogą coś powiedzieć.
Dziewczyny, byłam ostatnio na wizycie u dr M z Gyncentrum i Pan doktor, który mało mówi, poszedł ze mną do apteki, bo stwierdził, że jak on pójdzie to.... I nie dokończył zadania. Zdziwiłam się miło takim jego podejściem

Zgadzam się jak się uda to chwalimy, a jak nie to trochę mniej. W tej kwestii to trochę jakieś statystyki danego lekarza/kliniki mogą coś powiedzieć.
Dziewczyny, byłam ostatnio na wizycie u dr M z Gyncentrum i Pan doktor, który mało mówi, poszedł ze mną do apteki, bo stwierdził, że jak on pójdzie to.... I nie dokończył zadania. Zdziwiłam się miło takim jego podejściem

Oo to ty tez z Gyncentrum, ja tez chodze do dr M, fakt malomowny ale bardzo w porzadku moim zdaniem.

reklama
Do góry