reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja tez czytam te różne strony i później głupoty do głowy przychodzą. Masakra!! Wiem ze mam słaba jakość jajek i okropnie boje się tego wstrętnego pustego jaja:szok: niby beta dobrze przyrasta ale dopóki nie usłyszy się serducha to ona wcale nie świadczy o prawidłowej ciazy. Już było lepiej a teraz znowu dół ... ehhh byle do poniedziałku
Dlatego ja już nie idę na bete. Za dużo mnie to kosztuje. Mam urlop, chcę odpocząć od tego wszystkiego co ma być to będzie:)

reklama
Dziewczyny mam pytanie, czy Wam też zdarza się jak jesteście w klinice przyglądać się innym kobietom i zastanawiać się czy przypadkiem to nie jest ktoś z naszego forum? Walczyłam z tym wczoraj, ale co ktoś przyszedł nowy to szukalam dopasowania do którejś z Was...i się przyglądałam i analizowalam które wypowiedzi na forum pasowałyby do danej kobiety, ale wiecie, doopa z tym, nikogo nie wykminiłam:zawstydzona/y::no::-) :)
Też tak miałam.
A przytrafiła mi się sytuacja odwrotna, przed jednym z transferów czekałyśmy z @Maryanka w przedsionku (nie wiem jak to nazwać) i czekałyśmy aż przyjdzie do nas pielęgniarka i jak zwykle było opóźnienie. Trochę wtedy porozmawiałyśmy nie wiedząc, że jesteśmy na tym samym forum. Później tego samego dnia @Maryanka mnie rozpoznała na forum. [emoji16] Tak więc, nie znasz dnia ani godziny, gdy którąś z nas spotkasz. [emoji23]

Szczerze mówiąc dla każdej kliniki jesteśmy żywą forsą.. mogło by to byc troszkę tańsze.. par przybywa. Kliniki zapchane, pacjentka na pacjentce. A inni żerują na naszym nieszczęściu.. Szkoda , że programu nie ma tylko w wybranych miastach i naprawdę szkoda tych których na to nie stac. Biznes to biznes..

Dlatego ja już nie idę na bete. Za dużo mnie to kosztuje. Mam urlop, chcę odpocząć od tego wszystkiego co ma być to będzie:)
Ja dziś tez już byłam ostatni raz( ale to z zalecenia lekarza było) szkoda nerwów! Czekam do poniedziałku! Namówiłam męża na wspólny weekend poza domem to czas szybciej zleci! Z całego serca trzymam za nas kciuki! Oby się wszystko dobrze skończyło!!!

haha, to ja się wolę umówić jak wiem, że któras ma wizytę tak gdzie ja i w tym samym dniu ;) i tym sposobem juz kilka cudownych kobitek poznałam :D c'nie? @Murawa @Mieciu85 @Felia @waleczna?
a i krakowskie spotkanko z @Vorreiavereunbimbo @Kurcia @JoannaRak było wspaniałe :D Nie wiem czy kogoś nie pominęłam ;)
Patrzylam w kalendarzu, ale chyba akurat wtedy nikogo nie było, ale pewności nie mam, bo ostatnio trochę się pogubiłam w czasie i przestrzeni wokół mnie i przez dwa tygodnie nie byłam na bieżąco z forum, czytałam hurtem po kilkadziesiąt stron i ciężko wtedy zapamiętać

reklama
Dobrze to wystarczy mi na dwa tygodnie. Już też poczytałam że jakieś są strzykawki do podawania insuliny. Zamówię na próbę.
No dziś miałam kryzys z tym zastrzykiem, aż krew mi poleciała. Może w aptece dali mi co tam akurat mieli.
Niezapominajka napisałam na priv, choć nie wiem czy dobrze.
Insulinowki polecam [emoji41]
Ale wtedy trzeba sobie przestrzykiwać zawartość, a to nie każdemu pasuje.
Ja zawsze (czytaj jak potrzeba [emoji6]) kupuje takie jak na zdjęciu.
A to poniżej to najlepsze igły, jakie mi się udało dostać. Są suuuuuuper [emoji51] o ile, w ogóle można tak napisać [emoji23]

IMG_1173.JPG

Załączniki

• IMG_1173.JPG
    IMG_1173.JPG
    500,2 KB · Wyświetleń: 446
Do góry