reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Kurcze od jutra powinnam zacząć brać duphaston ale nie zapisałam sobie czy go się go bierze doustnie czy dopochwowo. Np. estrofem mam dopochwowo. Jutro muszę tam drydnac. Dziewczęta a wy jak bierzecie?:)

reklama
Kurcze od jutra powinnam zacząć brać duphaston ale nie zapisałam sobie czy go się go bierze doustnie czy dopochwowo. Np. estrofem mam dopochwowo. Jutro muszę tam drydnac. Dziewczęta a wy jak bierzecie?:)

Ja duphaston mam doustnie, tak samo estrofem. Nawet nie wiedzialam, ze to mozna dopochwowo brac.

Dziewczyny probowalyscie kiedys jogi oddechowej na stres? Ja nidgy na takie rzeczy nie mialam czasu, ale przed chwila sprowalam i faktycznie to wycisza i odstresowuje. Jakas caly dzien jestem niespokojna, chyba dlatego, ze mi ta 3 weryfikacje bety kazali jutro robic, caly czas schizuje sprawdzam czy nie plamie, paranoja jakas, probuje sie jakos wyciszyc stad ta joga [emoji6]

Ja też mam doustnie i estrofem też zawsze brałam doustnie chociaż teraz go nie mam.
O estrofemie dopochwowo słyszałam ale z duphastonem tak podawanym to już chyba się nie spotkałam. Może zadzwoń i zapytaj?

Estrofem czasem można dowcipnie. Dupek raczej zawsze doustnie, nie spotkałam się jeszcze, żeby któraś miała dopochwowo, więc łykaj na zdrowie :D

Dziewczyny probowalyscie kiedys jogi oddechowej na stres? Ja nidgy na takie rzeczy nie mialam czasu, ale przed chwila sprowalam i faktycznie to wycisza i odstresowuje. Jakas caly dzien jestem niespokojna, chyba dlatego, ze mi ta 3 weryfikacje bety kazali jutro robic, caly czas schizuje sprawdzam czy nie plamie, paranoja jakas, probuje sie jakos wyciszyc stad ta joga [emoji6]
Ja też jestem po sesji z yoga dziś i też bardzo mi pomogła się wyciszyć. Jestem taka spokojna. Jeszcze 4 dni i transfer.

Hej Viki. Myślę, że nie stresuj się ta mała obsuwka. I tak masz kilka dobrych dni żeby progesteron krążył we krwi. A jaki masz cykl? Sztuczny czy naturalny wspomagany?
Juz sie troszke uskopoiłam ale strasznie mi zalezy na tym podejsciu. Jak sie nie uda to znowu od nowa... Jestem na sztucznym cyklu. Nigdy nie byłam na naturalnym.

@PaulinkaP tak z czystej ciekawości zrobiłabyś betę :D Ku pokrzepieniu serc, żeby dać nadzieję wszystkim, którym bety słabo rosną :) Może zapytaj czy mogliby Ci jutro pobrać, co?
Nie zrobiłam dzisiaj lekarza powiedziałam i powiedział tak jest serduszko dzieciątko pięknie rośnie beta już proszę pani tu nie jest do niczego potrzebna wszystko jest dobrze może pani w to zacząć wierzyć ;) tak mi powiedział

Kalno te badania robiłaś w 2 dc? Jeżeli tak to dla mnie super wynik, ale trzebs go oceniać razem z lh amh i pęcherzykami antralnymi na usg.
To wyniki mojej kuzynki . Namówiłam ja na badanie bo opowiadała ze jakos zle się czuje u z tego wszystkiego wszystko wskazywało na to co dopadło mnie . Na całe szczęście wynik pokazuje ze jest Ok .

reklama
Do góry