reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochana już jesteśmy z Lenka razem ❤ 4220 i 59cm !!!!! I tak jest dla mnie malutka ❤ walczyłam 10h sn ale mała nie chciała współpracować i Owinela się:( skończyło się na cc... Jutro wstawię zdjęcie!❤❤❤❤
Gratulacje Mamusiu:biggrin2::biggrin2::biggrin2: Lenka witamy na świecie zdrową i dorodną pannę:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2: Czekamy na zdjęcia :D

reklama
@dżoasia super że ktoś się zainteresował i chce to sprawdzić i Ci pomóc. Teraz spokojnie czekać na rozwój sytuacji i kciuki za kolejną procedurę zaciśnięte:):):):):):)

Wczoraj sobie trochę pogadałam z mężem o moich obawach i strachu, ale zauważyłam, że on też to przeżywa i się martwi chociaż bardzo mocno mnie wspiera i jest przy mnie. Najważniejsze, że jesteśmy razem a w kupie raźniej:D:D:D:D

A dzieciaczki ważą chłopak 1200 g a dziewczynka 1150 g właśnie też ciężko te upaly znosimy nogi puchną plecy bolą przez ten gorąc też mamy problemy z cisnieniem ale cóż takie uroki ciąży ważne żeby było wszystko ok do samego końca my i tak wcześniej sie rozpakujemy przez cesarkę albo i wcześniej
Oj to uwazaj na cisnienie bo w ciazy to nic dobrego:/ wiem ze spacery pomagaja na wysokie cisnienie ale idz tu teraz na spacer. Ja Ci powiem ze odpukac od kilku dni nie mam problemu z nogami, az sama sie dziwie. Fakt praktyczne caly czas leze ale wczesniej to jak wdtawalam to juz byly spuchniete

Oj to uwazaj na cisnienie bo w ciazy to nic dobrego:/ wiem ze spacery pomagaja na wysokie cisnienie ale idz tu teraz na spacer. Ja Ci powiem ze odpukac od kilku dni nie mam problemu z nogami, az sama sie dziwie. Fakt praktyczne caly czas leze ale wczesniej to jak wdtawalam to juz byly spuchniete

No tak co się dziwić ale ty to już praktycznie koncóweczka to chen chen przede mną a my musimy jeszcze trochę dotrwać teraz jeszcze się nabawiliśmy jakieś bakterii gronkowca złocistego i znów pewnie antybiotyki będą. Tak jak mówisz w tą pogodę ciężko na spacer ale u mnie w domu też strasznie duszno

reklama
@zylwia Gratuluje coreczki! wielka z niej kobitka oby dalej tak rosla jak na drozdzach. Zdrowka dla was :)

Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki. Dzisiaj o 13 mam transfer. Chyba już się denerwuje bo wstałam z okrojonym bólem głowy. Wzięłam proszki, ale nie pomagają. Zaraz mnie rozsadzi.
Kciukasy zacisniete :)
Hejka ja właśnie w kolejce do lekarza serce mi wali jak nie wiem tak się boje ,ze może coś być nie tak ale mam tez duża nadzieje ,ze jednak ładnie rośnie
Paula, 3mam kciuki ile sie da :)

Do góry