reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana już jesteśmy z Lenka razem ❤ 4220 i 59cm !!!!! I tak jest dla mnie malutka ❤ walczyłam 10h sn ale mała nie chciała współpracować i Owinela się:( skończyło się na cc... Jutro wstawię zdjęcie!❤❤❤❤
Sylwia jeszcze raz Gratulacje! ;)
Niech Lenka chowa się zdrowo A Ty dochodz do siebie najszybciej jak się da ❤❤❤❤

Kochana już jesteśmy z Lenka razem [emoji173] 4220 i 59cm !!!!! I tak jest dla mnie malutka [emoji173] walczyłam 10h sn ale mała nie chciała współpracować i Owinela się:( skończyło się na cc... Jutro wstawię zdjęcie![emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Serdeczne gratulacje kochana[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ czekamy z niecierpliwoscia na zdjecia Lenki[emoji7]

Super kochana[emoji173] ile dzieciaczki waza? Jak sie czujesz? Jak sobie radzisz z upalami? Bo ja skonczylan 37tc i te upaly strasznie daja mi w kosc.
A wogole baby co macie przeciw komarom? Ja nie chce zadnych raidow, offow bo sie boje a k..y tak gdyza ze szok. Razem z M jestesmy cali w bomblach. Maz spi osobno z uwagi na moje chrapanie to sobie juz dzis włączył raida do gniazda ale tez bym chciala miec z dziadami spokoj. Mam wszedziw pozakladane moskitiery, na balkonie tez mam taka z,magnesem a i tak gnojkow jest pełno bo po polu nie chodze a co rano nowe bomble
A dzieciaczki ważą chłopak 1200 g a dziewczynka 1150 g właśnie też ciężko te upaly znosimy nogi puchną plecy bolą przez ten gorąc też mamy problemy z cisnieniem ale cóż takie uroki ciąży ważne żeby było wszystko ok do samego końca my i tak wcześniej sie rozpakujemy przez cesarkę albo i wcześniej

@PaulinkaP za cud [emoji110][emoji110]️[emoji110]️@Niezapominajka2018 kochana, za ten transfer [emoji110]️ za spokojne dni do testowania a potem piękna niespodziankę w postaci dwóch kresek, ktore później pokażą piękne widoki na usg i zakończą się lekkim porodem [emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Do góry