dżoasia
Fanka BB :)
Tylko, ze Anetka ma za soba chyba juz czwarta stymulacje...Aneetee sprawdz jeszcze w diagnostyce bo tam może będziesz miała powyżej 0.7 i załapiesz się na refundacje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko, ze Anetka ma za soba chyba juz czwarta stymulacje...Aneetee sprawdz jeszcze w diagnostyce bo tam może będziesz miała powyżej 0.7 i załapiesz się na refundacje.
Gratulacje!!!! Witamy malutką kobiete po drugiej stronie brzuszka Wszystkiego dobrego dla Was!!!Kochana już jesteśmy z Lenka razem ❤ 4220 i 59cm !!!!! I tak jest dla mnie malutka ❤ walczyłam 10h sn ale mała nie chciała współpracować i Owinela się skończyło się na cc... Jutro wstawię zdjęcie!❤❤❤❤
Aniu trzymaj się. Myślę o was i cały czas wierzę w happy end.Dziękuję Asiu,w takim razie zrobię te badania. Blastki,które nam zostały są ładne,więc głupio byłoby się nie przebadać i je "zmarnować". Do Paśnika też się umówię,tylko te terminy są już dosyć odległe,więc w międzyczasie pewnie już bedę mieć z diagnostyki wyniki.
Dziewczyny przypomnicie mi jak nazywa się ten zabieg zwiększający AMH albo gdzie to robią? Ostatnio mało uważnie czytałam i nie pamiętam, a chciałabym się w temat trochę zagłębićAneetee sprawdz jeszcze w diagnostyce bo tam może będziesz miała powyżej 0.7 i załapiesz się na refundacje.
Kochana już jesteśmy z Lenka razem ❤ 4220 i 59cm !!!!! I tak jest dla mnie malutka ❤ walczyłam 10h sn ale mała nie chciała współpracować i Owinela się skończyło się na cc... Jutro wstawię zdjęcie!❤❤❤❤
Chodzi ci o mezoterapie jajników? Jeśli tak to invicta to robi.Dziewczyny przypomnicie mi jak nazywa się ten zabieg zwiększający AMH albo gdzie to robią?
Tak, dziękuję, chciałam o tym poczytać a nie umiałam sobie szybko wygooglać, co tam jest stosowane do pobudzaniaChodzi ci o mezoterapie jajników? Jeśli tak to invicta to robi.
Gratulacje! Ale wielka kobita :]
Pamiętaj, że po CC można z powodzeniem karmić piersią