I co z tego wyszło z tej twoje bety ? Jak to się zakończyłoJa na Twoim miejscu sprawdziłabym bete za tydzień i po tym wyniku na usg. Tak mnie instruował zawsze lekarz z kliniki, chociaż beta rosła wolno długo dawał mi nadzieje.
reklama
chlopkers
Fanka BB :)
Mi lekqrz z kliniki nie mowil ze jest dobrze. Powiedzial od razu ze moze byc roznie. Ale kazal czekac z wizyta, zeby moc cos sensownego stwierdzic na usg. A przyrosty robilam caly czasNie to mnie badał lekarz na NFZ ten z Białegostoku mnie nie badał jeszcze nic a nic i on twierdz ,ze jest dobrze jak ta beta tak ujowo rośnie
Bo kot to najważniejsza osoba w rodzinie [emoji4]Kurcze laski ale jaja. Przed chwila wpadl nam do duzego pokoju szerszen. M za nim goni, probuje dopasc bydlaka. A ja krzyk, w biegu tylko zlapalam kota pod pache i sru do malego pokoju [emoji23][emoji23] nie zebym pomyslala o M albo o mamie. Tylko kurde kota w pierwszej chwili ratowalam [emoji23][emoji23]
Czyli co ja mam już robić bo już sama ogłupiałam ?Mi lekqrz z kliniki nie mowil ze jest dobrze. Powiedzial od razu ze moze byc roznie. Ale kazal czekac z wizyta, zeby moc cos sensownego stwierdzic na usg. A przyrosty robilam caly czas
chlopkers
Napewno bym sprawdzala te przyrosty.Czyli co ja mam już robić bo już sama ogłupiałam ?
izabella87
I co z tego wyszło z tej twoje bety ? Jak to się zakończyło
U mnie niestety ciąża się zatrzymała bodajże w 8 tygodniu, miałam wtedy 2 zarodki 3 dniowe podane.
Teraz nosze w sobie jednego mrozaka już 15t stres jest niestety nie mniejszy
Ale było widać na usg co ile do lekarza chodziłaś i do jakiej wartość czy ta beta urosła ?U mnie niestety ciąża się zatrzymała bodajże w 8 tygodniu, miałam wtedy 2 zarodki 3 dniowe podane.
Teraz nosze w sobie jednego mrozaka już 15t stres jest niestety nie mniejszy
Justin87
Mojego ostatnio osiągnęła osa, chodził ze spuchniętą lewą stroną pyszczka przez 3 dni. Na szczęście nic mu nie było ale mogło być różnie. A Ty nie dźwigaj takich ciężarów, pisałaś ostatnio, ze Twój kocurek waży 7 kg. Uważaj na siebie. [emoji8]Kurcze laski ale jaja. Przed chwila wpadl nam do duzego pokoju szerszen. M za nim goni, probuje dopasc bydlaka. A ja krzyk, w biegu tylko zlapalam kota pod pache i sru do malego pokoju [emoji23][emoji23] nie zebym pomyslala o M albo o mamie. Tylko kurde kota w pierwszej chwili ratowalam [emoji23][emoji23]
misis188
Ja bym znowu powtorzyla bete po 48 godzinach ale jutri tak bym do tego gina dzwonila czy szla na wizyte. Mam nadzieje ze ten srednio ciekawy przyrost jest spoeodwany tyn jednym bomblem ktory sie ewakuowakCzyli co ja mam już robić bo już sama ogłupiałam ?
reklama
Mieciu85
Dalej,w sensie jak ta luteina wypływa taka brudna (sorki za szczegółowość). Pomyślałam też o tym,ale w sumie jeśli wczoraj już jakaś ta beta była,to chyba się już zaimplantowały wcześniej. No nic zostaje mi czekać na jutrzejszą betę
Kochana, ale proces implantacji nie dzieje sie z dnia na dzien, maluch moze sie glebiej w endometrium zakopywac. A moze to luteina Cie podraznia i dlatego plamki sa.
Podziel się: