adansonia
Fanka BB :)
To pęcherzyka nie będzie widać tak czy tak. Przy becie powyżej 1000 widać...jedyne co pozostaje to chyba badanie przyroatowDziisaj jest 14dpt 2 blastek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To pęcherzyka nie będzie widać tak czy tak. Przy becie powyżej 1000 widać...jedyne co pozostaje to chyba badanie przyroatowDziisaj jest 14dpt 2 blastek
Juz doczytalam i edytowalam post powyzej. Skonsultuj sobie to z doktorem na nfz, tym ktory Ci wykryl pozamaciczna. Dla pewnosciDziisaj jest 14dpt 2 blastek
To właśnie ten gość co wykrył mi pozamaciczna to teraz zobaczył pecherzyk w macicy ,to ten sam gościu i powiedział mi ,żeby za pare dni przyjść i zobaczyć czy on nadal jest w macicy i jak rośnie naprawdę zajebisty gościu nie owija w bawełnę mówię słuchaj no jest pecherzyk malutki ale jest wiec miejmy nadzieje ,ze zrobi się z niego piękna ciążą ale wiesz ze za pare dni musisz przyjść i wtedy zobaczymy bo jeszcze jest za wcześniej na więcej szczegółów krótko zwięzłe i na temat a nie tylko SMS jest ok nie trzeba robić więcej hcg jeśli nic się nie dziejeTo idz do tego goscia ktory wykryl pozamaciczna. Dla sprawdzenia. Mnie troche martwi ten Twoj bol jajnika [emoji58]
A ten dr z kliniki sprawdzal Ci jajniki i jajowody? Czy nic tam nie ma?Właśnie on mnie tez martwi bo jak złapie to raz a konkretnie tak jak by ktoś mi go wykręcał jutro będę do niego dzwoniła zobaczymy co mi powie
Ale jeśli to ciaza pozamaciczna to już będzie widać ???To pęcherzyka nie będzie widać tak czy tak. Przy becie powyżej 1000 widać...jedyne co pozostaje to chyba badanie przyroatow
Nie zrobił transfer i tyle kazał po pozytywnej becie przyjechać po 3 tygA ten dr z kliniki sprawdzal Ci jajniki i jajowody? Czy nic tam nie ma?
A no to wczesniej zrozumialam ze mowilas ze jestes w stalym kontakcie z doktorem z kliniki i ze to on Ci zrobil usg na ktorym cos widac. I ze to jest ten gosc z medicoveru. A ze o gosciu na nfz dopiero sie zastanawiasz czy nie isc.To właśnie ten gość co wykrył mi pozamaciczna to teraz zobaczył pecherzyk w macicy ,to ten sam gościu i powiedział mi ,żeby za pare dni przyjść i zobaczyć czy on nadal jest w macicy i jak rośnie naprawdę zajebisty gościu nie owija w bawełnę mówię słuchaj no jest pecherzyk malutki ale jest wiec miejmy nadzieje ,ze zrobi się z niego piękna ciążą ale wiesz ze za pare dni musisz przyjść i wtedy zobaczymy bo jeszcze jest za wcześniej na więcej szczegółów krótko zwięzłe i na temat a nie tylko SMS jest ok nie trzeba robić więcej hcg jeśli nic się nie dzieje
Bo ona jeszcze bedzie wychodzic bo tylr tego masz napchane. Ja jak mialsm plamienie to potem ze trzy dni sie czyscilo i juz bylo biało i zas brudne wychodzilo ns nowo. Najgorzej bylo kiedys jak duzo chodziłam, caly lutinus wyplynal, poszlam do wc a tan walnelo zywa krwia i w tedy juz mi tak do smiechu nie bylo. Ja Ci godom ze to bylo zwiazane z implantacja. Moglabys sie martwic gdybys miała skurcze-wiem, fajnie mi sie mowi. Ale szczerze jak mialam.ostatni wyrzut krwi to juz nie jechałam na izbe przyjęć i nie panikowalamDalej,w sensie jak ta luteina wypływa taka brudna (sorki za szczegółowość). Pomyślałam też o tym,ale w sumie jeśli wczoraj już jakaś ta beta była,to chyba się już zaimplantowały wcześniej. No nic zostaje mi czekać na jutrzejszą betę