reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć Dziewczyny,
Dopiero wróciłam do domu i powiem Wam szczerze,że nie wiem jak nadrabiacie takie ilości postów.Ja zaraz padne w kime, bo upały w robocie dały mega w kość.
@KaIno co do dr H z Invicta Gdańsk, to ja osobiście polecam. Otwarty, przystępny w rozmowie, odpowiada na każde pytanie. Zawsze czułam się przy nim swobodnie. Nie spieszy sie. Jest pierwszym ginekolgiem przy którym auaktywnił się nawet mój mąż, zadawał mu pytania i drążył temat jak to każda z nas robi.Byłam z niego taka dumna:) Jednym słowem polecamy:)
Kochane spóźnia mi sie @ 4 dni, zawsze mialam jak w zegarku.Naturalsik odpada, bo emek był w delegacjì. Myslicie,że powinnam iść do gina sprawdzić co i jak, czy to nie jakaś torbiel?Czy może upały tak na mnie wpływają? 8 sierpnia mam wizyte w Novum wolałabym być po @

To idz do tego goscia ktory wykryl pozamaciczna. Dla sprawdzenia. Mnie troche martwi ten Twoj bol jajnika [emoji58]
To właśnie ten gość co wykrył mi pozamaciczna to teraz zobaczył pecherzyk w macicy ,to ten sam gościu i powiedział mi ,żeby za pare dni przyjść i zobaczyć czy on nadal jest w macicy i jak rośnie naprawdę zajebisty gościu nie owija w bawełnę mówię słuchaj no jest pecherzyk malutki ale jest wiec miejmy nadzieje ,ze zrobi się z niego piękna ciążą ale wiesz ze za pare dni musisz przyjść i wtedy zobaczymy bo jeszcze jest za wcześniej na więcej szczegółów krótko zwięzłe i na temat a nie tylko SMS jest ok nie trzeba robić więcej hcg jeśli nic się nie dzieje

To właśnie ten gość co wykrył mi pozamaciczna to teraz zobaczył pecherzyk w macicy ,to ten sam gościu i powiedział mi ,żeby za pare dni przyjść i zobaczyć czy on nadal jest w macicy i jak rośnie naprawdę zajebisty gościu nie owija w bawełnę mówię słuchaj no jest pecherzyk malutki ale jest wiec miejmy nadzieje ,ze zrobi się z niego piękna ciążą ale wiesz ze za pare dni musisz przyjść i wtedy zobaczymy bo jeszcze jest za wcześniej na więcej szczegółów krótko zwięzłe i na temat a nie tylko SMS jest ok nie trzeba robić więcej hcg jeśli nic się nie dzieje
A no to wczesniej zrozumialam ze mowilas ze jestes w stalym kontakcie z doktorem z kliniki i ze to on Ci zrobil usg na ktorym cos widac. I ze to jest ten gosc z medicoveru. A ze o gosciu na nfz dopiero sie zastanawiasz czy nie isc.

Ostatnia edycja:
reklama
Dalej,w sensie jak ta luteina wypływa taka brudna (sorki za szczegółowość). Pomyślałam też o tym,ale w sumie jeśli wczoraj już jakaś ta beta była,to chyba się już zaimplantowały wcześniej. No nic zostaje mi czekać na jutrzejszą betę :)
Bo ona jeszcze bedzie wychodzic bo tylr tego masz napchane. Ja jak mialsm plamienie to potem ze trzy dni sie czyscilo i juz bylo biało i zas brudne wychodzilo ns nowo. Najgorzej bylo kiedys jak duzo chodziłam, caly lutinus wyplynal, poszlam do wc a tan walnelo zywa krwia i w tedy juz mi tak do smiechu nie bylo. Ja Ci godom ze to bylo zwiazane z implantacja. Moglabys sie martwic gdybys miała skurcze-wiem, fajnie mi sie mowi. Ale szczerze jak mialam.ostatni wyrzut krwi to juz nie jechałam na izbe przyjęć i nie panikowalam

Do góry