reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć Dziewczyny,
Dopiero wróciłam do domu i powiem Wam szczerze,że nie wiem jak nadrabiacie takie ilości postów.Ja zaraz padne w kime, bo upały w robocie dały mega w kość.
@KaIno co do dr H z Invicta Gdańsk, to ja osobiście polecam. Otwarty, przystępny w rozmowie, odpowiada na każde pytanie. Zawsze czułam się przy nim swobodnie. Nie spieszy sie. Jest pierwszym ginekolgiem przy którym auaktywnił się nawet mój mąż, zadawał mu pytania i drążył temat jak to każda z nas robi.Byłam z niego taka dumna:) Jednym słowem polecamy:)
Kochane spóźnia mi sie @ 4 dni, zawsze mialam jak w zegarku.Naturalsik odpada, bo emek był w delegacjì. Myslicie,że powinnam iść do gina sprawdzić co i jak, czy to nie jakaś torbiel?Czy może upały tak na mnie wpływają? 8 sierpnia mam wizyte w Novum wolałabym być po @

To idz do tego goscia ktory wykryl pozamaciczna. Dla sprawdzenia. Mnie troche martwi ten Twoj bol jajnika [emoji58]
To właśnie ten gość co wykrył mi pozamaciczna to teraz zobaczył pecherzyk w macicy ,to ten sam gościu i powiedział mi ,żeby za pare dni przyjść i zobaczyć czy on nadal jest w macicy i jak rośnie naprawdę zajebisty gościu nie owija w bawełnę mówię słuchaj no jest pecherzyk malutki ale jest wiec miejmy nadzieje ,ze zrobi się z niego piękna ciążą ale wiesz ze za pare dni musisz przyjść i wtedy zobaczymy bo jeszcze jest za wcześniej na więcej szczegółów krótko zwięzłe i na temat a nie tylko SMS jest ok nie trzeba robić więcej hcg jeśli nic się nie dzieje

To właśnie ten gość co wykrył mi pozamaciczna to teraz zobaczył pecherzyk w macicy ,to ten sam gościu i powiedział mi ,żeby za pare dni przyjść i zobaczyć czy on nadal jest w macicy i jak rośnie naprawdę zajebisty gościu nie owija w bawełnę mówię słuchaj no jest pecherzyk malutki ale jest wiec miejmy nadzieje ,ze zrobi się z niego piękna ciążą ale wiesz ze za pare dni musisz przyjść i wtedy zobaczymy bo jeszcze jest za wcześniej na więcej szczegółów krótko zwięzłe i na temat a nie tylko SMS jest ok nie trzeba robić więcej hcg jeśli nic się nie dzieje
A no to wczesniej zrozumialam ze mowilas ze jestes w stalym kontakcie z doktorem z kliniki i ze to on Ci zrobil usg na ktorym cos widac. I ze to jest ten gosc z medicoveru. A ze o gosciu na nfz dopiero sie zastanawiasz czy nie isc.

Ostatnia edycja:
reklama
Dalej,w sensie jak ta luteina wypływa taka brudna (sorki za szczegółowość). Pomyślałam też o tym,ale w sumie jeśli wczoraj już jakaś ta beta była,to chyba się już zaimplantowały wcześniej. No nic zostaje mi czekać na jutrzejszą betę :)
Bo ona jeszcze bedzie wychodzic bo tylr tego masz napchane. Ja jak mialsm plamienie to potem ze trzy dni sie czyscilo i juz bylo biało i zas brudne wychodzilo ns nowo. Najgorzej bylo kiedys jak duzo chodziłam, caly lutinus wyplynal, poszlam do wc a tan walnelo zywa krwia i w tedy juz mi tak do smiechu nie bylo. Ja Ci godom ze to bylo zwiazane z implantacja. Moglabys sie martwic gdybys miała skurcze-wiem, fajnie mi sie mowi. Ale szczerze jak mialam.ostatni wyrzut krwi to juz nie jechałam na izbe przyjęć i nie panikowalam

Do góry