też bym psa lapala i uciekłaKurcze laski ale jaja. Przed chwila wpadl nam do duzego pokoju szerszen. M za nim goni, probuje dopasc bydlaka. A ja krzyk, w biegu tylko zlapalam kota pod pache i sru do malego pokoju [emoji23][emoji23] nie zebym pomyslala o M albo o mamie. Tylko kurde kota w pierwszej chwili ratowalam [emoji23][emoji23]
reklama
gosia321
Fanka BB :)
Lotta a jestes pewna ze to nie naturalsik moze jednak owulacje mialas w innym terminie moze poszlas sladem Renatki i szczesliwie zaskoczylas miedzy podejsciamiCześć Dziewczyny,
Dopiero wróciłam do domu i powiem Wam szczerze,że nie wiem jak nadrabiacie takie ilości postów.Ja zaraz padne w kime, bo upały w robocie dały mega w kość.
@KaIno co do dr H z Invicta Gdańsk, to ja osobiście polecam. Otwarty, przystępny w rozmowie, odpowiada na każde pytanie. Zawsze czułam się przy nim swobodnie. Nie spieszy sie. Jest pierwszym ginekolgiem przy którym auaktywnił się nawet mój mąż, zadawał mu pytania i drążył temat jak to każda z nas robi.Byłam z niego taka dumna Jednym słowem polecamy
Kochane spóźnia mi sie @ 4 dni, zawsze mialam jak w zegarku.Naturalsik odpada, bo emek był w delegacjì. Myslicie,że powinnam iść do gina sprawdzić co i jak, czy to nie jakaś torbiel?Czy może upały tak na mnie wpływają? 8 sierpnia mam wizyte w Novum wolałabym być po @
Never give up
To nie jest słaba beta...to ja sie marwie ze jakos słabo jest a Ty o bliźniakach
Never give up
Piękny wynik ❤❤❤Dziewczyny, nie wierzę!!! Wlaśnie odebralam wyniki bety 272.8, to 11dpt dwóch 2/3 dniowych zarodków.
Wiem, zeby jeszcze nie szalec z radoscia, ale pierwszy raz w zyciu jest wynik inny niz 0
Never give up
Czyli @ilmenau to mąż Cię poinformował że jesteś w ciążyWyniki odbierał mój mąż i dostał za zadanie przygotować mnie na najgorsze jak wrócę z pracy. Wiec jak zadzwonił do mnie to sie poplakalam i troche dziwne się na mnie w pracy patrzyli
... my się tu zastanawiamy czasami jak przekazać M dobra nowine, a to wystarczy puścić go po wynik bety hah
redferrari
przy tej pogodzie to dla samego schłodzenia się wartoJa standardowo mam takie momenty, że otwieram lodówkę i sie zastanawiam po co mój M sie śmieje, że ma tak samo, ale bez ciąży
Lotta84
Ja już na nogach po ciężkiej nocy i nie całych 4 godzinach snu wstaje i szykuje się na wyjazd . Nerwy mnie zżerają a w głowie różne myśli . Proszę Was o jedno trzymajcie ,Żeby się udało . Pozdrawiam i miłego dnia
Kochana kciuki zaciśnięte Czekamy na relacje
Lotta84
Lotta a jestes pewna ze to nie naturalsik moze jednak owulacje mialas w innym terminie moze poszlas sladem Renatki i szczesliwie zaskoczylas miedzy podejsciami [/QUOT
Gosiu jestem pewana.Ponadto wiesz,że ja jakoś w naturalsa w naszym przypadku nie wierzę.Jak do jutra@ nie przyjdzie pójde chyba do gin.
reklama
To się nazywa instynkt macierzyński [emoji4]Normalnie go nie podnosze. Ale to byla chwila. Wiesz walka o przetrwanie [emoji6]
Jejku, umarlabym widzac mojego po ugryzieniu osy [emoji50]
Podziel się: