misis188
Fanka BB :)
Ja na tym etapie to bylam jeszcze 6kg do tylu gdzieśDziewczyny czy to normalne, że do dziś tj 15t2d nie przytyłam nawet 0.5 kg???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na tym etapie to bylam jeszcze 6kg do tylu gdzieśDziewczyny czy to normalne, że do dziś tj 15t2d nie przytyłam nawet 0.5 kg???
Gdyby to było takie proste [emoji51] stara już duu... jestem, wiec i coraz słabsze stymulacje.
Tak, niestety tam [emoji15] ze względu na biopsje jąder mojego m
W sumie jeszcze żadnych, czekamy czy będą w ogóle zarodki.
Wow Jak Ty to zrobiłaś? Mi na samym początku wskoczyło 2kg,a później jak się zaczęło rzyganko to przez miesiąc 0,5 kg. No i cyce tak rosną, że już nie wiem w co je pakować.. To nie masz w ogóle jeszcze brzuszka?
Kochana a co znaczy stara? Bo my tu raczej wszystkie już babuleńki.
Dziewczyny chciałam się przywitać i napisać kilka słów o mojej sytuacji. Jestem w trakcie stymulacji, dziś 9 dzień menopuru (200 jednostek) oraz Gonapeptyl Daily to już chyba 22 dzień. Podglądanie pęcherzyków w 7 dc stymulacji (13 po około 8-10 mm) i 9 dc stymulacji (około 20 sztuk po około 11-12 mm). Dziś dawka leku została utrzymana, boję się że za dużo tych pęcherzyków i za wolno rosną. Lekarz na moje obawy stwierdził, że lepiej tak niż za mało, tylko jajka słabo rosną, kazał napić się wina. Hormony z 7 dnia - E2 - 340, z 9 dnia - 1091. Proszę napiszcie mi jak to wygląda z waszej perspektywy. To moje pierwsze podejście jestem zielona w temacie.
Biedroneczko o tym ile ja przytyłam przy stymulacjach wolę nawet nie myśleć. Więc teraz wydawało mi się, że aż tak nie przytyłam... Dopóki nie poczytałam jak to wygląda u reszty dziewczynNo cuda ja mam plus dwa od samych hormonów i symulacji.
Dziekuje :*@dżoasia Mentorko moja [emoji173][emoji173][emoji173] tak jak juz dziewczyny pisały 3 to nie 0 , jeszcze będziesz narzekać jak te 3 małe bąble zaczną Ci pyskowac trzymam za was ogromne kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] i wiem ze sie uda , teraz odpocznij wyluzuj sie i zabieraj maluchy do domu najszybciej jak sie da
@Kurcia [emoji173][emoji173] wyczekuje Twojej bety [emoji110][emoji110][emoji110] kciuki zaciśnięte , oby Ci się bliźniaki zrobiły [emoji14]
@PaulinkaP [emoji173][emoji173][emoji173] kochana cudownie w końcu i na Ciebie przyszla pora , kochana więc Tobie życzę przytulania muszli i biore przyklad z Ciebie , urodziny 25 mam we wrzesniu i jak by ktos pytał to tez chce taki prezent
@lama70 lamciu a Ty mi daj znac czy termin jest wolny czy juz sprzedany
Miłego Słonecznego dnia
A tak na marginesie , to kurde tylko jeden wieczór mnie nie bylo i sie odkopać nie mogłam , tyle piszecie
Oficjalnie dla kliniki mialam 10dpt w piatek 03.08. Ale waham sie czy nie isc 9dpt w czwartek.Asia obie zaskoczycie :-) wiesz że czasami i trzy wystarczą.. Asia czyli ten płyn oznacza hiperke???
@Kurcia to kiedy w końcu betujesz?
Powiem ci ze mi tez bardzo ona podeszla bo z charaktetu jest pofobna do mohej ingi z krk nastepna wizyta na pewno u niej bo G tak czy inaczej jeszcze nie bedzie. to moze cie gdzies widzialam na korytarzudzoasia... ja w czerwcu też szłam krótkim protokołem u dr G ale mialam tylko dwie komórki które zamroziłam teraz idę długim. .. dzisiaj byłam u dr Gajewskiej i powiem szczerze ze bardzo mi ona odpowiada. zastanawiam się czy u niej nie zostać. ona proponuję mi menopur i Gonal...ale narazie mam jakąś torbiel. A za twoje komórki trzymam kciuki.