reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja miałam na razie pierwsza cała procedurę i dwa zarodki i nie udało się. Jedna blastocyste 5dniowa mamy zamrozona i w niej nadzieja. Potem mamy opłacone jeszcze dwie pełne procedury.. A u was problem jest ze strony partnera ?
U nas na razie nikt nie ma zdiagnozowanego problemu....
ze mną niby wszystko OK - z mężem tym bardziej...
Może wyjaśni wszystko dr Paśnik, po badaniach jakie zlecił
Ale jak na ostatniej wizycie się dowiedziałam, że teraz będziemy walczyć o lepszej jakości komórki, bo może w tym jeszcze tkwił problem... były tylko dwie idealne książkowe

reklama
U nas na razie nikt nie ma zdiagnozowanego problemu....
ze mną niby wszystko OK - z mężem tym bardziej...
Może wyjaśni wszystko dr Paśnik, po badaniach jakie zlecił
Ale jak na ostatniej wizycie się dowiedziałam, że teraz będziemy walczyć o lepszej jakości komórki, bo może w tym jeszcze tkwił problem... były tylko dwie idealne książkowe
A jakie badania ci zlecił? U nas np z 13jajeczek 5 się zaplodnilo, dwa zarodki wprowadzone w 3dobie. 3 zostały i tylko jedna przeżyła.. A ile się już staracie?

A jakie badania ci zlecił? U nas np z 13jajeczek 5 się zaplodnilo, dwa zarodki wprowadzone w 3dobie. 3 zostały i tylko jedna przeżyła.. A ile się już staracie?
staramy się prawie 7 lat - mamy za sobą 4 inseminację i pełna procedurę IVF
Zlecone mam badanie: IMK, mutacji Vleiden, cytokiny.....
Ale musisz kochana wierzyć w swojego kropka, który Ci został, że to będzie "ten właściwy", który da upragnioną ciążę :)

@zylwia @Biedroneczka83 a tu smutny kupek ;D

upload_2018-7-27_12-55-38.png

Załączniki

• upload_2018-7-27_12-55-38.png
    upload_2018-7-27_12-55-38.png
    17,3 KB · Wyświetleń: 298
reklama
Dziewczyny wczoraj wieczorem stała się tragedia. Urwał mi się japonek:no2:. Moja jedyna para w którą się mieściłam:-( :(
Muszę jechać kupić nowe. Jak zobaczycie bosą babkę na zakupach tzn że to ja:p

Dobrze ze japonek a nie film....
A poważnie to gdzie kupilas?
W Decathlonie jest zawsze duży wybór tych klaponek, może tam.

Do góry