reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ja do urlopu jeszcze dwa tygodnie:-( :(:-( :(:-( :(:-( :(:o:o:o:o:o a znając życie przez ostatnie dwa dni będzie tyle roboty, że na ostatnim dechu rozpocznę urlop.... Dobrze że od poniedziałku będzie jeszcze jedna koleżanka to będzie raźniej:tak::tak::tak::tak:
Ja własnie zawsze tak miałam, że dzień przed urlopem miałam kupę roboty ale teraz powiedziałam, że nie... zobaczymy jak będzie na urlopie :p

reklama
Moja szefowa byla Wanda i kawal z niej suki niestety mobingowala caly oddzial :(
A i jeszcze jedna wredna Wande znam wiec ja uwazam ze sa wredne ale to moje zdanie ;)
To prawda, ze nawet sobie nie zdajemy sprawy ilu osob nie lubimy dopoki nie zaczniemy wybierac imienia dla swojego dziecka [emoji38]
Gosia, sprawdzalam ta herbate, niby malinowa ale oczywiscie na drugim miejscu w skladzie hibiskus [emoji50] a wiesz czy mozna pic zielona w ciazy? Chcialam miec jakas alternatywe dla czarnej. Bo kurcze chyba nie ma owocowych bez hibiskusa, albo ja nie trafilam [emoji53]

Przepraszam kochana ze pytam ale po co opłacać dwie kolejne procedury skoro z tego mrożaczka może być potomek piękny?
Bo był pakiet 2+1 13900zl. Jak uda się pierwsza procedura oddają ci połowę.. A jak nie uda się za dwoma procedurami to 3masz gratis więc dobry pakiet a mrozaki masz pomiędzy transferami. Jak zaczynaliśmy temat z in vitro to nie wiedziałam że jest opcja mrozenia itd

To prawda, ze nawet sobie nie zdajemy sprawy ilu osob nie lubimy dopoki nie zaczniemy wybierac imienia dla swojego dziecka [emoji38]
Gosia, sprawdzalam ta herbate, niby malinowa ale oczywiscie na drugim miejscu w skladzie hibiskus [emoji50] a wiesz czy mozna pic zielona w ciazy? Chcialam miec jakas alternatywe dla czarnej. Bo kurcze chyba nie ma owocowych bez hibiskusa, albo ja nie trafilam [emoji53]
A jakies takie typowo w danym smaku? No truskawka, cytryna, one chyba nie powinny miec moim zdaniem choc nie wiem bo ja nie lubie owocowych

To racja, mimo tego że mamy XXI wiek to często pracodawca czy szef ma źle skojarzenia z tatuażem. Niestety jest to jeden z powodów dla którego ja swój będę chciała ukryć. A druga sprawa to taka, że facet to za wasze będzie tylko facetem. Jest ubozszy emocjonalnie, zdecydowanie mniej myślący perspektywicznie i na maxa egocentryczny. Ja bym swojemu kazała wytatuowac jeszcze kutasa na czole.
Zgadzam sie na 100% z Twoja wypowiedzia. Dlatego ja swoje stokrotki zrobilam w takim miejscu na ramieniu, zeby nie bylo ich widac spod krotkiego rekawa, nie wystaja ani na ramie ani na obojczyk (przy wiekszym dekoldzie). Mysle ze na dziary typu rekawy itp mozna sobie pozwolic tylko w przypadku wolnych, artystycznych zawodow lub gdy ma sie dobrze prosperujaca wlasna dzialalnosc.. a dopoki bedzieny w jakis sposob zalezni od innych ludzi, pracodawcow, niestety trzeba uwazac

Nawet ja przy Twoim kocie czuje się chuda [emoji14] śliczny jest :yes: teraz mam zakaz dotykania kotów z racji nie przebytej taxoplazmozy ale chętnie bym go wymiziała [emoji173]
Hehe ja tez nie mialam przeciwcial a wychowywalam sie cale zycie z kotami. A Leos nie ma tokso, robilismy mu badania przed transferem [emoji4] nie wychodzi na zewnatrz ani nie je miesa surowego, wiec nie ma zrodla potencjalnego zakazenia [emoji4] predzej toksoplazmoze mozna zalapac z ziemi, np z niedomytych warzyw [emoji4]

Kawał byka z niego:) ;):D
Wciaz trzymam sie wersji ze nasz kot jest chodzacym idealem [emoji7] a tak powaznie to przytyl po kastracji. Toz przeciez wiadomo jak zmiany hormonalne wplywaja na mase ciala [emoji50] wbrew pozorom on nie je duzo, codziennie mu odwazamy dietetyczna karme w dawce minimalnej. A i tak ma brzuszek. Za to ile miejsca do kochania [emoji7][emoji7]

mi w aptece powiedzieli, że zielonej nie można i lekarz potem potwierdził

reklama
Dziewczynki pytanie z rana może mało estetyczne ale życiowe ważne.
Czy po punkcji miałyście problem z kupskiem? Znaczy tak Was bolał brZuch że ciężko się było załatwić? Mi się wydaje ze mam obolały brzuch i podświadomie zatzymuję.
[emoji258][emoji258][emoji258][emoji258][emoji258][emoji258] kwiatki dla równowagi tematycznej. ;) ;)
Tak Biedeoneczko. Nie chce tu zabrzmiec melodramatycznie ale dla mnie koncowka stymulacji, pozniej punkcja i tuz po punkcji to byla masakra. Pod kazdym wzgledem. I zaparc i bolu brzucha. Jestem pod mega wrqzeniem jak wiele z Was opisuje ze nic Wam nie bylo [emoji85] bo ja doslownie zdychalam

Do góry