reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki ale sie rozpusalyscie, wlasnie nadrobilam chyba z 50 stron od wczoraj ;) juz jestem na biezaco [emoji16]. Wczoraj spedzilam dzien z tata bo bardzo razdko sie widujemy, przynajmniej przez to in vitro jestem czesciej w polsce :). Tak czytalam wasze wypowiedzi odnosnie spasmoline i tego atosibanu czy jak to sie zwie. Czy wy te leki przeciwskurczowe bierzecie na wszelki wypadek czy macie jakies podstawy? Ja zwiekszylam dawke magnezu od wczoraj, poprosze w dniu trnafseru keszcze o recepte na to spasmoline ale nie wiem czy to brac profilaktycznie czy tylko jesli beda wyczuwalne skurcze?
Ja bralam no spe 3x2 profilaktycznie, bralam tez tyle samo magnezu i mialam wlew z atosibanu

Bóle i mdłości od hormonów. Ale objawy ciążowe już wkrótce też Cię dopadną:)

Oby oby :) wiele bym za to oddala :)
Nawet te mdlosci od hormonow zaakceptuje, przynajmniej wiem, ze sie przyswajaja bo ostatnio po nizszej dawce progesteronu nic takiego sie nie dzialo wiec biore to jako dobry znak [emoji6]

Dzoasia, mnie pytali jak mroziny tzn parami czy osobno jak dzwonili embriolodzy z info o zarodkach. U mnie mrozenie i przechowywanie przez rok bylo w pakiecie moze ty tez masz juz objete w cenie? Ja zamrozilam wszystkie osobno zeby miec opcje. Za mrozenie pojedynczo normalnie jest doplata ale, ze u mnie i tak bylo w pakiecie to nie musialam nic doplacac.
W tym 2+1 sie placi za mrozenie niestety

reklama
Do góry