reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny teraz jak nigdy was potrzebuje. Zróbmy sondę czy jeden czy dwa zarodki. Lekarz chce jeden prooooszzzee opowiadaj ie jak to jest bo nie mogę się zdecydowac:)

Dzieki [emoji4] czyli jem ok [emoji4] bede musiala sie tylko przeprosic z Muszynianka, bo ostatnio mnie odrzucilo od niej na rzecz Zywca Zdroj ktory jak wiadomo jest bez zadnych wartosci [emoji6]
ja na początku miałam ochotę tylko na żywiec zdrój potem kupowałam cisowianke później znowu ta wodę z Lidla hmm... sugaro czy jakoś tak:laugh2: a teraz znowu cisowianke ;)
@Iskra_82 z tą herbatą racja ale ja od dłuższego czasu mam fazę na herbatkę..muszę jedna dziennie wypić gorącą :-p ostatnio mi się przypomniało jak już usypialam , ze nie wypilam i musiałam wstać i gotować wodę na herbatę :laugh2:

Cześć dziewczyny,

dowiedziałam się, że po punkcji mam brać lek utrogestan (mam nadzieję, że nie pomyliłam nazwy) czy wiecie może ile on kosztuje ? bo nie mogę znaleźć cen w naszych aptekach.
Jak sie mylę to mnie dziewczyny naprostuja ale to jest lek ktory kupisz w czechach i on jest niedrogi ale niech sie inne dziewczyny wypowiedza

Dziewczyny teraz jak nigdy was potrzebuje. Zróbmy sondę czy jeden czy dwa zarodki. Lekarz chce jeden prooooszzzee opowiadaj ie jak to jest bo nie mogę się zdecydowac:)
Dziwne te twoje podejście do tematu...robisz sondę??? To twoja decyzja, która wiąże się ewentualną ciążą bliźniaczą.

Kochana to już Wasza indywidualna sprawa - czy jesteście gotowi na bliźniaki? Ja byłam gotowa, ale mi odradzili, bo mieliśmy zarodki w różnych stadiach więc podobno w takiej sytuacji szanse są mniejsze i nie warto postąpiłam zgodnie z zaleceniami wziełam jeden

reklama
Do góry