reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dzięki Asik ,że pytasz:-*Taaaaaaaak!!!!
Oto jestem ja wracająca do żywych-trochę bolała głowa-ale!!!! Wracają chęci do życia,normalnieje!!!:D A dziś dodatkowo po pracy-wypad z M na godzinkę nad morze i naładowane akumulatorki :-)
Super ze sie juz lepiej czujesz [emoji4] az zal bylo czytac forum jak taka wymeczona zyciem bylas, Bidulko [emoji9]

reklama
To chyba nie ma jakiegos szalonego znaczenia [emoji6] ja bylam w dwoch klinikach w Krk. I wystarczylo mi, ze zatrudniony w jednej z nich lekarz (ale nie wlasciciel) sam nam powiedzial na wizycie, ze tak naprawde w krakowie jest kiepsko z in vitro i ze warszawskie Novum to zdecydowanie lepszy wybor [emoji23][emoji23] a tylko zapytalismy go o zdanie co sadzi o Novum, bo juz bylismy zdecydowani na przeniesienie [emoji4]
to teraz gdzie chodzicie ??i czy udało Ci sie zajść w ciaze

to teraz gdzie chodzicie ??i czy udało Ci sie zajść w ciaze
Kochana my sie zdecydowalismy na Novum w Warszawie i jestesmy bardzo zadowoleni. Dojazdy sa ciezkie, a klinika nie najtansza, ale zalezalo nam na dwoch kwestiach: na dobrym andrologu oraz na dobrym ginekologu od ivf, ktory umiejetnie poprowadzi stymulacje. Trafilismy na swietnego androloga poleconego nam przez znajomych z Katowic, dr Wolski. No i ja sie uparlam na Dr Zamore jako lekarza prowadzacego, swietny fachowiec.
W styczniu mialam stymulacje, pobrano mi 8 komorek z czego 7 bylo dojrzalych. Wszystkie 7 udalo sie zaplodnic metoda ICSI. Pierwszy transfer swiezego zarodka, ciaza ale z pustym jajem plodowym. Drugi transfer mrozonego zarodka w czerwcu, jestem teraz w 8tc [emoji4] i mam nadzieje ze uda sie szczesliwie donosic i urodzic zdrowe dziecko [emoji4] wtedy nie bralismy pod uwage zadnej kliniki na Slasku ani w Malopolsce poniewaz znajomi, ktorzy mieszkaja w Katowicach, a maja rowniez problem z czynnikiem meskim, odradzali nam poludnie Pl. Bujali sie po wszystkich klinikach az trafili do Warszawy i mowili, ze przede wszystkim nie ma dobrych andrologow od meskiej plodnosci na poludniu Pl. Natomiast teraz na forum jest mnostwo dziewczyn, ktore sa bardzo zadowolone z Guncentrum w Katowicach, nawet osoby z meskim czynnikiem, wiec pewnie takie tematy tez ogarniaja [emoji4] a dla Was bykoby to blizej niz Warszawa [emoji4]

reklama
Bardzo Wam dziekuje.
Bedzie co ma byc ale najwazniejsze ze jest transfer i jest szansa.
Zwatpilam wczoraj bo jakos nie jestem z tych wierzacych w cuda.
Grzebień do góry i dziubek do przodu Kurcia. Wierzymy wszystkie, że będzie dobrze!
Dla takich wieści warto wchodzić na forum!
[emoji173] [emoji173] [emoji173]

Do góry