reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja się tylko zastanawiam czy mogę już w czwartek zrobic bete czy nie będzie za wcześnie ;) ja wiem ,ze co ma być to już będzie ,nie mam już na nic wpływu ;)
W czwartek to chyba trochę za wcześnie , ja bym poszła w piątek lub sobotę :) i będzie już piękna bliźniacza :)
❤❤❤ a Ty mamuśka odpoczywaj wcinaj ogórki na przemian z czekoladą ;) a my trzymamy ✊✊✊:)

reklama
Dziewczyny proszę o pomoc. Ja po punkcji mam zapisany tylko duphaston ale coś lekarz mówił o Progesteronie, tylko że nie dał mi recepty może to na później? Ja jestem okropnie przymulpna cały dzień przesłałam i mam bole. Dodam że transfer przełożony na kolejny cykl. Co wy bralyscie po punkcji bo nie wiem czy nie będę musiała jutro dzwonić do kliniki. Mój doktorem jest mega zakręcony i nie wiem czy znowu czegoś nie pokrecil
Duphaston to progesteron. Jeśli transfer masz w następnym cyklu to teraz sam dupek spokojnie wystarczy.

Murawuniu a co u Ciebie? :D jak samopoczucie po odstawieniu lekow? Poprawilo sie cos?

Dzięki Asik ,że pytasz:-*Taaaaaaaak!!!!
Oto jestem ja wracająca do żywych-trochę bolała głowa-ale!!!! Wracają chęci do życia,normalnieje!!!:D A dziś dodatkowo po pracy-wypad z M na godzinkę nad morze i naładowane akumulatorki :-)

W czwartek to chyba trochę za wcześnie , ja bym poszła w piątek lub sobotę :) i będzie już piękna bliźniacza :)
❤❤❤ a Ty mamuśka odpoczywaj wcinaj ogórki na przemian z czekoladą ;) a my trzymamy ✊✊✊:)
Idę już w czwartek już powinno coś być ;) a w sobotę powtórzę betke ;) ciekawe jak tak moja dwójeczka się ma ;)

Hahahaha,no i on do tego tak mruczy pod nosem. Jeszcze jak coś gadał jak leżałam przed transferem,czyli nie do mojej twarzy :D to już w ogóle zgaduj zgadula co on tam mruczy
Przypomnialo mi sie jak moj dawny gin, do ktorego chodzilam cala mlodosc, kiedys na wizycie, tuz przed badaniem, jak juz lezalam na fotelu z rozlozonymi nogami: "o widze ze pani zmienila fryzure" [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
A w parensie u kogo byłaś
To chyba nie ma jakiegos szalonego znaczenia [emoji6] ja bylam w dwoch klinikach w Krk. I wystarczylo mi, ze zatrudniony w jednej z nich lekarz (ale nie wlasciciel) sam nam powiedzial na wizycie, ze tak naprawde w krakowie jest kiepsko z in vitro i ze warszawskie Novum to zdecydowanie lepszy wybor [emoji23][emoji23] a tylko zapytalismy go o zdanie co sadzi o Novum, bo juz bylismy zdecydowani na przeniesienie [emoji4]

Do góry