reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jak tam reprezentacja Krakowa? Wraca już z tych Katowic?
Wrocilam :)
Spotkalysmy sie z @adansonia na korytarzu :)

Pani embriolog jeszcze raz podkreslila ze ich wszystkich zaskoczył ten zarodek.

Ej laski. Jaka ja jestem glupia. Nie wzielam wczoraj 2 dawek antybiotyku bo mi sie poj****ly tabletki i wzielam paracetamol zamiast tego. Oczywiscie wzielam teraz i jeszcze 3 dni bede stosowac. Myslicie ze umrrreeee ? :( debil.

reklama

Ej laski. Jaka ja jestem glupia. Nie wzielam wczoraj 2 dawek antybiotyku bo mi sie poj****ly tabletki i wzielam paracetamol zamiast tego. Oczywiscie wzielam teraz i jeszcze 3 dni bede stosowac. Myslicie ze umrrreeee ? :( debil.
Bedziesz żyć❤ to teraz kochana pilocik i przed tv:) za maluszka✊✊✊✊
A gadalas z doktorliem.o lekach bo tam chyba mialas niejasnosc z progesteronem albo mi sie juz pieprzy w glowie:)

A co do zarodeczka to dzielny wojownik❤ ale oni naprawde maja mega labolatorium. Ja kiedys siade do moich dokumento i Wam moze wrzuce jakie byly u mnie roznice w zarodkach tylko chyba cala dokumentacja z provity jest u nich i glupia sobie nie zostswilam.ksera i nie mam tej kartki z hodowli z pierwszej procedury w Ciechocinku

Dziękujemy za wszystkie kciuki, my już po wizycie. Młoda ładnie przybrała 1700gram, niby ok, ale tętno za wysokie i mamy wrócić o 14 na ktg, żeby sprawdzić czy to jej chwilowe nerwy, bo ktoś jej głowice przykłada czy coś innego :-) więc pojechałyśmy na ciasto i staramy się relaksować. W innym wypadku skierowanie do szpitala :-( ale jakoś jestem dobrej myśli, że to moje dziecko jest po prostu nerwus :p
Pewnie zdenerwowana sie ze doktor jej przeszkadza. Wszystko bedzie dobrze:) A ile wazylam ostatnio?

@Kurcia Kurczaczku nasz Kochany... nie umrzesz i może nic się nie stanie ;-)
Widzisz Twój jedynak jest waleczny i to jest jego czas i Twój!!! teraz jest mu najlepiej, bo u mamusi.
Niech już tam grzecznie siedzi przez najbliższe 9 miesięcy :)

Bedziesz żyć[emoji173] to teraz kochana pilocik i przed tv:) za maluszka[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
A gadalas z doktorliem.o lekach bo tam chyba mialas niejasnosc z progesteronem albo mi sie juz pieprzy w glowie:)

Gadalam. Mam 2x1 crinone i 3x1 dupek...
Jajniki widziałam na usg powiekszone wiec pewnie dlatego tak bola.
Ale z tym antybiotykiem to ekstra... jeden dzien bez. Pfff. Cos mi na mozg padlo.
A wlasnie a propo labu to dzwonil dzis ten glowny embriolog dr S. I on wlasnie mowi ze "cud". Az sobie usiasc musialam. Wczoraj nie bylo nic, zadnego podzialu i w ciagu 24h narobily sie podzialy za 3 doby.

Jaki antybiotyk?
To teraz inkubuj swojego kurczaczka złotego a nie umieraj. [emoji8]

reklama
Gadalam. Mam 2x1 crinone i 3x1 dupek...
Jajniki widziałam na usg powiekszone wiec pewnie dlatego tak bola.
Ale z tym antybiotykiem to ekstra... jeden dzien bez. Pfff. Cos mi na mozg padlo.
A wlasnie a propo labu to dzwonil dzis ten glowny embriolog dr S. I on wlasnie mowi ze "cud". Az sobie usiasc musialam. Wczoraj nie bylo nic, zadnego podzialu i w ciagu 24h narobily sie podzialy za 3 doby.
Kurcia bo wczoraj poczuł obecność ciotek forumowych, każda coś od siebie w duchu nagadała i się zawstydził :D jak tak się wziął do roboty to może jutro jedź na betę :laugh2:

Do góry