Margit2018
Fanka BB :)
Ło cholera!!!dżoasia teraz dopiero widzę ile naniosłaśZobacz załącznik 880594
Kochana z tej Twojej puli na pewno coś uzbierasz )
Do 3 doby u nas się trzyma.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ło cholera!!!dżoasia teraz dopiero widzę ile naniosłaśZobacz załącznik 880594
Kochana z tej Twojej puli na pewno coś uzbierasz )
Do 3 doby u nas się trzyma.
Nast w dzień transferu 3eba brac normalnie lekiDziewuszki dwie sprawy:
Po pierwsze czy Wy tez sie tal stresowalyscie rozmrozeniem bejbika? No fobi dostalam ze nie przezyje.prosze mnoe wychlastac!!!
Druga sprawa, powiedzcie kal jedt z pregosteronem bo dostalam na noc 300mg przed crio i potem przez kolejny dzien mam brac 600 i to biore dzis. No a o jutrze nic nie mowila a transfer w srode. To co ,dzien przed crio sie nie bierze progesteronu???
Ja tez mam pietra czy się rozmrożą i modlę się żeby było wszystko dobrzeDziewuszki dwie sprawy:
Po pierwsze czy Wy tez sie tal stresowalyscie rozmrozeniem bejbika? No fobi dostalam ze nie przezyje.prosze mnoe wychlastac!!!
Druga sprawa, powiedzcie kal jedt z pregosteronem bo dostalam na noc 300mg przed crio i potem przez kolejny dzien mam brac 600 i to biore dzis. No a o jutrze nic nie mowila a transfer w srode. To co ,dzien przed crio sie nie bierze progesteronu???
Nio ale zeby wlasnie wspomoc watrobe.przy tych hormonach, zeby lepiej funkcjonowala i zeby sie.szybciej syfu pozbyla. Tez sobie mozesz kupic
Aź się @zylwia wzruszyłamWitam moje Kochane !
Wróciłam wczoraj późno z wyjazdu i próbowałam Was teraz nadrobić ale ciężko było i nie wszystko przeczytałam
Jak już widzialyscie @Justin87 przejęła prowadzenie kalendarza za co baaaaaaardzo Jej dziękuję ❤ i kalendarz pięknie wstawiony brawo!
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
A ja chciałam podziękować, że przez ten czas mogłam "wypatrywac" gdzieś między wierszami Wasze wizyty i oczywiście za to , że same też się upominalyscie żeby kalendarz się nie kurczył to wpisujcie swoje wizyty albo dajcie znać @Justin87 I Ona was wpiszę bo super patrzeć, że dzięki ivf mamy tyle porodów w kalendarzu ale baaaaardzo miło jest patrzeć ile dziewczyn walczy dalej o swoje marzenie BYCIE MAMA ❤
Chciałam również podziękować @tamiza , że uratowała kalendarz w awaryjnych sytuacjach jak się "rozjechał" ❤
Oczywiście podziękowania dla @Oczekiwanie2017 , że kiedy nie mogłam wstawiać kalendarza zawsze mogłam liczyć na Jej pomoc!! ❤
DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY !
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Trzymam kciuki za wszystkie zbliżające się bety, punkcje , transfery !!
@Kurcia pamiętaj, że dużo jedynaczkow już jest na świecie albo w drodze tak jak moja Lenka
No i oczywiście nie żegnam się na zawsze - żeby nie było
Obserwuje cały czas
❤❤❤❤❤KOCHAM WAS!! ❤❤❤❤❤
Mam pytanie. Od dluzszego czasu mysle nad tatuazem. Czy sie uda czy nie chcialabym upamietnic jakos to wszystko co my tu wszystkie przechodzimy. Oczywiście tatuażu nie zrobie teraz w czasie procedur. Moze kiedys. Ale juz o nim mysle.
Co dla Was byloby symbolem tego co przechodzicie/przeszlyscie? Hipotetycznie gdybyscie mialy robic tattoo
Ło cholera!!!dżoasia teraz dopiero widzę ile naniosłaś
Dziewuszki dwie sprawy: