reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A bedziecie hodowac do 5 doby? Ja bym tam wolala 6 ale.ladnych i dorodnych zamiast 20:p na co mi tyle tego, mrozic raczej bez sensu a do adopcji nie bede oddawac...
Asia na bank będą piękne, dorodne z których będą w końcu upragnione bliźniaki rosnąć w brzuszku u mamuśki przez 9 miesięcy a później całe życie przy Twoim boku :-D:-) :):biggrin2:
Nie może być inaczej :);):D:p

reklama
A bedziecie hodowac do 5 doby? Ja bym tam wolala 6 ale.ladnych i dorodnych zamiast 20:p na co mi tyle tego, mrozic raczej bez sensu a do adopcji nie bede oddawac...

IMG_6382.JPG

Kochana z tej Twojej puli na pewno coś uzbierasz ;))
Do 3 doby u nas się trzyma.

Załączniki

• IMG_6382.JPG
    IMG_6382.JPG
    79,2 KB · Wyświetleń: 480
Wow! ale uhodowałaś ! wspaniale!

Tak. jutro rano zadzwonią. I albo będę miala przyjechać na godz. 11 albo poczekają do 5 doby i zdecydują.No chyba, że do jutra się już zdegraduje zupełnie, to wtedy wiadomo...

Miałam długi. A teraz ultra długi. Ale chyba jakoś mega mnie menopauza chwyciła, bo po Dipherelinie miałam mieć jeszcze tydzień gonapeptylu a dr zobaczył wyniki krwi i stwierdził, że już bardzo wyciszony organizm.

Widzisz! Czyli jednak wcześniej Ci po migdałkach jeździli ??
Kurde to moze lepszy bylby krotki:/ ja nienie mialam takuch problemow jak Ty, tylko niedrozne jakowody ale na mnie dlugi protokol tez byl zly a niby mowia ze lepdzy

@Iskra_82 to essentiale forte to jak ty stosowalas? Bo ja sie wystrachalam tej ilosci jajec i sobie kupilam, ale nie wiem czy ty jakos wiecej/mniej tego lylalas czy normalnie 3x2?

reklama
Do góry