reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A bedziecie hodowac do 5 doby? Ja bym tam wolala 6 ale.ladnych i dorodnych zamiast 20:p na co mi tyle tego, mrozic raczej bez sensu a do adopcji nie bede oddawac...
Asia na bank będą piękne, dorodne z których będą w końcu upragnione bliźniaki rosnąć w brzuszku u mamuśki przez 9 miesięcy a później całe życie przy Twoim boku :-D:-) :):biggrin2:
Nie może być inaczej :);):D:p

reklama
A bedziecie hodowac do 5 doby? Ja bym tam wolala 6 ale.ladnych i dorodnych zamiast 20:p na co mi tyle tego, mrozic raczej bez sensu a do adopcji nie bede oddawac...

IMG_6382.JPG

Kochana z tej Twojej puli na pewno coś uzbierasz ;))
Do 3 doby u nas się trzyma.

Załączniki

• IMG_6382.JPG
    IMG_6382.JPG
    79,2 KB · Wyświetleń: 485
Wow! ale uhodowałaś ! wspaniale!

Tak. jutro rano zadzwonią. I albo będę miala przyjechać na godz. 11 albo poczekają do 5 doby i zdecydują.No chyba, że do jutra się już zdegraduje zupełnie, to wtedy wiadomo...

Miałam długi. A teraz ultra długi. Ale chyba jakoś mega mnie menopauza chwyciła, bo po Dipherelinie miałam mieć jeszcze tydzień gonapeptylu a dr zobaczył wyniki krwi i stwierdził, że już bardzo wyciszony organizm.

Widzisz! Czyli jednak wcześniej Ci po migdałkach jeździli ??
Kurde to moze lepszy bylby krotki:/ ja nienie mialam takuch problemow jak Ty, tylko niedrozne jakowody ale na mnie dlugi protokol tez byl zly a niby mowia ze lepdzy

@Iskra_82 to essentiale forte to jak ty stosowalas? Bo ja sie wystrachalam tej ilosci jajec i sobie kupilam, ale nie wiem czy ty jakos wiecej/mniej tego lylalas czy normalnie 3x2?

reklama
Do góry